Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cadou pentru Solskjaer după startul PERFECT de la United! Transferul stelar pregătit de "diavoli"

Cadou pentru Solskjaer după startul PERFECT de la United! Transferul stelar pregătit de "diavoli"
Comentarii

Manchester United merge excelent sub comanda managerului interimar Ole Gunnar Solskjaer. Diavolii au înregistrat a patra victorie consecutivă pe terenul lui Newcastle, scor 2-0, iar şefii de pe Old Trafford i-ar putea da o mână importantă de ajutor tehnicianului norvegian pentru a-şi continua traseul.

Presa din Anglia scrie despre interesul lui United pentru fundaşul central Kalidou Koulibaly, unul dintre cei mai apreciaţi stoperi din lume.  În vârstă de 27 de ani, senegalezul are parte de un sezon excelent la Napoli, ceea ce îi face pe italiei să-i fixeze un preţ prohibitiv la prima vedere.

Conform The Guardian, Napoli cere nu mai puţin de 120 de milioane de euro în schimbul lui Koulibaly, ceea ce l-ar transforma pe acesta de departe în cel mai scump fundaş din istoria fotbalului.

Englezii notează că United ar putea obţine o parte din bani din vânzarea ivorianului Eric Bailly (27 de ani), care ar putea reveni în Spania în această iarnă, după doi ani şi jumătate în care evoluţiile sale în tricoul lui United au fost fluctuante. Sevilla e echipa interesată de ivorian, iar preţul cerut de Manchester United e de aproximativ 20 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: solskjaerkoulibalytransferunited 

viewscnt
Articole similare