Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cadoul lui Ioan Andone pentru fotbaliştii de la Voluntari după succesul cu Botoşani. Cum l-a ales pe Bergodi şi de ce îl vede în primii 3 antrenori din România

Cadoul lui Ioan Andone pentru fotbaliştii de la Voluntari după succesul cu Botoşani. Cum l-a ales pe Bergodi şi de ce îl vede în primii 3 antrenori din România

FC Voluntari

Comentarii

Ioan Andone şi-a aniversat ziua de naştere şi a primit un cadou frumos din partea jucătorilor de la FC Voluntari. Victoria în faţa Botoşaniului a fost un motiv de bucurie pentru directorul sportiv al echipei ilfovene.

El le-a promis la finalul meciului o mică atenţie: ”Le dau o bere, o pizza... păi a fost ziua mea. Şi probabil, vreo două, trei zile le dă Cristiano liber. Ăsta era cadoul lor, să câşige astăzi, pentru că ne aşteaptă celălalt meci cu Chiajna, de după jocurile echipei naţionale” a declarat Ioan Andone după victoria obţinută de FC Voluntari, 2-1 în faţa echipei FC Botoşani.

”Trebuie să le mulţumesc băieţilor pentru cele trei puncte, pentru că  chiar au fost admirabili, s-au bătut şi au crezut până în ultimul moment. Jocul a fost bine pregătit. Cred că meritam victoria mult mai repede. Dacă Tudorie era mai inspirat, era cu poarta goală, dacă putea să deie pe oriunde, era 2-0 şi cred că meciul era...Sunt trei puncte de aur, am ieşit de pe ultimul loc, acum am trecut de penultimul, de antepenultimul şi am băgat Sibiul sub noi. E o muncă pe care o depune Bergodi cu echipa, a cristalizat o echipă care eu spun că poate termina.... obiectivul, nu cred, e cam greu de îndeplinit. Obiectivul clubului în vară, la început, era între 6-8. Cam greu. Când am fost întrebat, am spus că părerea mea că Bergodi e omul care ar putea să ne scoată de unde eram, că eram pe ultimul loc şi era vai şi amar, distanţă mare între noi. Dar e antrenor foarte bun, eu cred că Bergodi e între primii trei antrenori din România. Nu că îl laud eu, că sunt aici, dar văd ce lucrează zi de zi şi efectiv vezi jocul. Astăzi a fost un joc mult peste playout, peste ce se joacă în playout.  Chiar ca tempo şi ca ritm putea să fie un joc de playoff, ca şi calitate” a mai spus Ioan Andone la finalul partidei. 

Afla mai multe despre: ioan andone 

viewscnt
Articole similare