Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Câinii” nu au scăpat de critica dură: ”Prima repriză dintre Steaua şi Dinamo, cea mai dezechilibrată din istoria partidelor dintre aceste echipe”

”Câinii” nu au scăpat de critica dură: ”Prima repriză dintre Steaua şi Dinamo, cea mai dezechilibrată din istoria partidelor dintre aceste echipe”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a revenit în prima ligă din România, dar nu a avut începutul aşteptat de toţi fanii. În runda inaugurală din Superligă a cedat în faţa Universităţii Craiova, iar acum a venit rândul să încline terenul şi în faţa rivalilor de la FCSB, iar Cornel Dinu a fost necruţător.

Dinamo a pierdut derby-ul cu FCSB, scor 1-2, în etapa a doua din Superliga României.

Golurile au fost marcate de Gregorio (83) pentru Dinamo, respectiv Coman (30) şi Olaru (35).

”Câinii” nu au scăpat de critica dură: ”Prima repriză dintre Steaua şi Dinamo, cea mai dezechilibrată din istoria partidelor dintre aceste echipe”

Aşa cum era de aşteptat, au apărut multe reacţii cu privire la duelul ce a avut loc pe ”Arcul de Triumf” din Bucureşti, iar Cornel Dinu nu face excepţie.

Fostul mare jucător al formaţiei din Ştefan cel Mare a analizat derby-ul şi nu a avut milă de ”câinii” conduşi de Ovidiu Burcă.

”Procurorul” a subliniat că nu a văzut un dezechilibru mai mare în istoria derby-urilor dintre cele două mari rivale aşa cum a fost în prima repriză de pe micuţul stadion bucureştean.

”Prima repriză dintre Steaua şi Dinamo a fost poate cea mai dezechilibrată din istoria partidelor dintre aceste echipe, care începe prin 1950. Nu am văzut nicio echipă, care să domine, să aibă posesie, aşa cum au avut cei de la Steaua în faţa lui Dinamo.

Deşi Dinamo e o echipă omogenă, cu câţiva jucători buni, aduşi de data aceasta din Spania, după Cortacero, mă refer la Larrucea şi la Iglesias, şi cu câţiva copii crescuţi de Gabi Răduţă din perioada Negoiţă, care sunt de viitor.

Dar cu o lipsă de agresivitate şi de siguranţă în posesia balonului, care i-a făcut pe cei de la Steaua să fie net superiori şi să aibă cinci ocazii de gol, faţă de niciuna, niciun şut pe poartă a lui Dinamo. Lucrul ăsta nu s-a întâmplat aproape deloc.

Ghezali este un jucător oscilant. A avut şi momente bune, dar la partida aceasta a fost complet absent. El până acum a contat foarte mult. Dar eu am rezerve faţă de majoritatea jucătorilor aduşi în România, pentru că ei sunt mulţi talentaţi, ca şi la noi, la vârste fragede, dar care nu confirmă după aceea.

Fie datorită felului în care se lucrează cu ei, fie curajului pe care îl au cei care conduc de a-i arunca în lupta atunci când trebuie. Ca pe un mânz. Trebuie să ai curaj să arunci în luptă un astfel de jucător. Pentru mine a fost cea mai mare satisfacţie, dar în acelaşi timp să îl înarmezi din punct de vedere al antrenamentului şi cu mijloacele necesare”, a declarat Cornel Dinu, conform Fanatik.

Afla mai multe despre: dinamocornel dinufcsb dinamo 

viewscnt
Articole similare