Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Calificare în semifinale. Monica Niculescu şi Vera Zvonareva continuă parcursul perfect din ultima perioadă şi la turneul de la Limoges

Calificare în semifinale. Monica Niculescu şi Vera Zvonareva continuă parcursul perfect din ultima perioadă şi la turneul de la Limoges

Tenis

Comentarii

Perechea româno-rusă Monica Niculescu/Vera Zvonareva s-a calificat, marţi, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de tenis WTA 125 de la Limoges (Franţa), dotat cu premii totale de 115.000 de dolari, după victoria cu 6-0, 6-4 în faţa cuplului Ankita Raina (India)/Kimberley Zimmermann (Belgia).

''Veteranele'' Niculescu (34 ani) şi Zvonareva (37 ani) şi-au asigurat un cec de 2.096 de euro şi 57 de puncte WTA la dublu.

În penultimul act, Niculescu şi partenera sa, finaliste în weekend la Angers (WTA 125), vor înfrunta câştigătoarele din meciul Oksana Kalaşnikova (Georgia)/Alexandra Panova (Rusia) - Elsa Jacquemot (Franţa)/Robin Montgomery (SUA).

Tot marţi, Andreea Roşca, locul 376 WTA, venită din calificări, a fost eliminată în primul tur al turneului de la Limoges. Ea a fost învinsă, cu scorul de 3-6, 6-1, 6-1, de belgianca Greet Minnen, locul 77 WTA şi cap de serie numărul 4, după un meci care a durat o oră şi 38 de minute.

Pentru prezenţa pe tabloul principal de la Limoges, Roşca va primi un premiu de 1.008 euro şi şapte puncte WTA.

În optimi este calificată Ana Bogdan, locul 119 WTA şi cap de serie numărul 8. Ea a învins-o, luni, în prima manşă, cu scorul de 6-2, 6-1, pe Mariam Bolkvadze din Georgia, locul 176 WTA.

În faza următoare, Bogdan va evolua cu franţuzoaica Mallaurie Noel, locul 406 WTA, beneficiară a unui wild card.

Calificarea în optimi este recompensată cu un premiu de 1.613 euro şi cu 15 puncte WTA.

Afla mai multe despre: monica niculescu 

viewscnt
Articole similare