Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Camora a marcat un gol fabulos şi a devenit noul marcator al lui Mandorlini: ”Sunt dispus să ajut echipa de fiecare datâ”

Camora a marcat un gol fabulos şi a devenit noul marcator al lui Mandorlini: ”Sunt dispus să ajut echipa de fiecare datâ”

CFR Cluj

Comentarii

Jucătorul lui CFR Cluj, Mario Camora (36 de ani), a tras concluziile după victoria cu Sepsi, meci în care veteranul fundaş de bandă a dat un gol fabulos.

CFR Cluj a învins-o, pe teren propriu, cu Sepsi OSK, scor 3-0, într-un meci restant din etapa a cincea a Superligii.

Golurile au fost marcate de Tachtsidis ’41 (penalty), Camora ’70 şi Bîrligea ’81.

La finalul meciului, Mario Camora a reacţionat după al treilea gol marcat în ultimele trei partide, iar cel cu Sepsi a fost unul cu adevărat superb.

Fundaşul stânga nu a fost titular, ci a intrat după o oră de joc. Nu l-a afectat prea tare, susţinând că îşi va ajuta echipa în orice moment în care antrenorul va apela la serviciile sale.

"Ştiam că va veni o echipă rănită, dar cu valoare. Joacă un fotbal frumos Sepsi. Mister 'Ciobi' a făcut treabă bună la Voluntari şi încearcă să facă asta şi la Sepsi.

A fost un meci echilibrat în prima repriză şi am marcat pe final, după un penalty clar. În a doua repriză cred că am dominat şi nu am avut probleme. O echipă care vrea să câstige campionat, cupă, trebuie să aiba un lot mare, cu dubluri pe post şi aşa a fost astăzi.

Cred că s-a schimbat jumătate de echipă. Am revenit aproape de primul loc. Eu încerc să dau totul în fiecare meci şi i-am zis lui Mister că sunt dispus să ajut echipa de fiecare datâ când mă bagă.

Era foarte importantă victoria şi duminică (n.r. cu Dinamo) vrem să câştigăm ca sa avem o pauză liniştită", a declarat Camora, după meci.

Odată cu acest rezultat, CFR Cluj continuă să fie pe locul 2, dar s-a apropiat la un singur punct de liderul FCSB.

Afla mai multe despre: cfr clujmario camorasuperliga 

viewscnt
Articole similare