Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Camora, ghinionistul meciului de pe Arena Naţională: ”Psihic, sunt la pământ”. S-a accidentat şi pierde dubla naţionalei României

Camora, ghinionistul meciului de pe Arena Naţională: ”Psihic, sunt la pământ”. S-a accidentat şi pierde dubla naţionalei României

CFR Cluj

Comentarii

Jucătorul celor de la CFR Cluj, Mario Camora (36 de ani), s-a accidentat în debutul partidei cu Dinamo, la finalul căreia a tras concluziile.

CFR Cluj a remizat cu Dinamo, scor 1-1, într-un meci din etapa a 12-a din Superliga României.

Golurile au fost marcate de Abdallah (10), pentru Dinamo, iar pentru CFR Cluj a punctat Bîrligea (58).

Mario Camora a fost ghinionistul partidei de pe Arena Naţională. Fundaşul stânga al CFR-ului a ieşit accidentat încă din minutul 8.

Astfel, el pierde şi meciurile naţionalei României cu Belarus şi Andorra, din preliminariile EURO 2024.

Ce accidentare a suferit Camora: ”E o ruptură”

La finalul jocului cu Dinamo, Camora a precizat că este vorba despre o ruptură musculară. În locul său, Edi Iordănescu ar fi apelat la Andrei Borza.

Jucătorul CFR-ului a recunoscut că este foarte dezamăgit de această situaţie şi că este cu moralul ”la pământ”.

”Cu siguranţă, e o ruptură, sper să revin cât mai repede. Am luat un gol foarte uşor. Echipa a revenit, în repriza a doua am avut multe ocazii, puteam câştiga acest joc, dar azi am pierdut două puncte.

Nu am intrat bine în joc, ăsta e adevărul. Am luat un gol rapid. Echipa a avut o reacţie bună, dar în repriza a doua. Trebuia să câştigăm şi, din păcate, nu am putut.

Am pierdut cu FCSB, cu Rapid, azi nu am putut să câştigăm, e păcat, eram într-un moment bun, echipa era bine. Dacă ajungem în play-off, rămâne un punct faţă de FCSB. Noi voiam să câştigăm, dar avem această pauză şi sperăm să revenim şi să câştigăm cu Oţelul.

Sunt supărat, pierd şi meciul de acolo, eram într-un moment bun, pierd şi echipa naţională, e o dezamăgire foarte mare. Vreau să revin cât mai repede. Psihic, sunt la pământ”, a declarat Camora, după meci.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj rămâne pe locul doi în clasament, cu 26 de puncte, cu trei mai puţine decât liderul FCSB.

Afla mai multe despre: cfr clujmario camorasuperliga 

viewscnt
Articole similare