Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Camora, pregătit să îi strice ziua amicului Vranjes: ”La final, sper să fiu fericit, el supărat. Prietenia, în afara terenului, pe teren nu există”

Camora, pregătit să îi strice ziua amicului Vranjes: ”La final, sper să fiu fericit, el supărat. Prietenia, în afara terenului, pe teren nu există”

CFR Cluj

Comentarii

Înaintea duelului cu Banja Luka, Camora a discutat despre reîntâlnirea cu Stojan Vranjes, fost coechipier al său la CFR şi actual jucător al campioanei Bosniei.

CFR Cluj se va duela cu campioana Bosniei, FK Borac Banja Luka, în primul tur al preliminariilor Champions League. În lotul adversarei ardelenilor se află şi un jucător trecut prin Gruia, Stojan Vranjes, fost coechpier cu Camora la Cluj. Cei doi au ridicat un titlu în Liga 1 împreună, în sezonul 2011/2012.

Pus faţă în faţă cu fostul coechipier şi, totodată, amicul său, Camora se bucură de reîntâlnirea cu acesta. Cei doi încă ţin legătura şi vor discuta înainte şi după meci, a dezvăluit căpitanul CFR-ului, însă prietenia va rămâne în afara gazonului. Pentru ”tricolorul” cu origini portugheze, obţinerea calificării, până în grupe dacă se poate, se află pe primul loc.

Camora, pregătit să îi strice ziua amicului Vranjes

”Să fim realişti, e greu să ajungem acolo (n.r. în grupele Ligii Campionilor), dar în gandul nostru trebuie să ne gândim numai la Champions League, ăsta e obiectivul nostru. E greu de ajuns, dar nu se ştie niciodată.

Important e să facem pas cu pas şi să ajungem acolo, trebuie să trecem de fazele eliminatorii şi să vedem ce se va întâmpla. E greu, dar în capul nostru numai asta e, dacă gândeşti mic, mic vei fi la final.

(n.r. Vranjes) Mi-a trimis mesaj când a fost tragerea, aştept să ne vedem mâine, ne salutăm înainte de meci şi după meci, că la meci fiecare apare în tricoul lor. Sper ca la final eu să fiu mai fericit, el mai supărat. Prietenia, în afara terenului, pe teren nu există.

E un jucător foarte bun, jucător care a stat foarte puţin la noi, dar a demonstrat calitatea pe care o are. Ştim că e cel mai bun jucător al lor, care poate face diferenţa dacă nu vom fi atenţi”, a declarat Camora.

Meciul tur dintre CFR Cluj şi Borac Banja Luka se va disputa marţi seara, de la ora 20:00, iar cele mai importante faze vor fi în format Live Video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: cfr clujcfr banja lukacamorastojan vranjes 

viewscnt
Articole similare