Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Campioana din Bundesliga, Bayern, insistă să îl aducă la echipă pe starul celor de la Tottenham, sud-coreeanul Heung-min Son

Campioana din Bundesliga, Bayern, insistă să îl aducă la echipă pe starul celor de la Tottenham, sud-coreeanul Heung-min Son

Fotbal

Comentarii

Bayern este dispusă să îi ofere jucătorului din Coreea de Sud un salariu mai mare decât cel pe care îl are acum în Premier League şi un contract pe 5 ani.

Heung-min Son, jucătorul lui Mourinho la Tottenham, este dorit cu insistenţă la Bayern Munchen. Campioana Germaniei ar dori să în aducă pe sud-coreean încă din vară.

Finalistă Champions League în 2019, Tottenham este departe de o nouă evoluţie în cea mai importantă competiţie de cluburi din lume. Formaţia lui Mourinho are mici şanse să mai prindă un loc de Liga Campionilor la finalul acestui sezon. În aceste condiţii, vedetele celor de la Tottenham, Harry Kane şi Heung-min Son, sunt pe picior de plecare. Ambii jucători ţintesc să joace în grupele Ligii Campionilor şi din sezonul viitor, iar acest lucru pare imposibil la Tottenham.

Cotat la 85 de milioane de euro, sud-coreeanul Heung-min Son are contract până în 2023 cu actuala formaţie şi a refuzat ofertele clubului de prelungire a contractului. De serviciile jucătorului s-a interesat campioana Bundesliga şi a Ligii Campionilor din sezonul precedent. Bayern este dispusă să îi ofere jucătorului din Coreea de Sud un salariu mai mare decât cel pe care îl are acum în Premier League şi un contract pe 5 ani.

Son a marcat 18 goluri şi a reuşit 16 pase de gol în acest sezon competiţional.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: bayern 

viewscnt
Articole similare