Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Campioană olimpică, mondială şi europeană la spadă, Simona Gherman revine în activitate la CSA Steaua

Campioană olimpică, mondială şi europeană la spadă, Simona Gherman revine în activitate la CSA Steaua

Sporturi

Comentarii

Ne-a uimit la Jocurile Olimpice de vară din 2016, când a reuşit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului alături de colegele ei, Ana Maria Popescu, Simona Pop şi Loredana Dinu.

Simona Gherman (33 de ani) a fost de două ori campioană mondială pe echipe (2010 şi 2011) şi de şapte ori campioană europeană (2008, 2009, 2011, 2012, 2014, 2015 şi 2016 pe echipe)

Retrasă de pe planşă după Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016, unde a cucerit medalia de aur împreună cu echipa de spadă a României, Simona se întoarce din luna februarie în cadrul CSA Steaua ca manager la secţiile de scrimă, gimnastică ritmică şi gimnastică artistică.

Într-un interviu acordat pentru Steaua TV, Simona a pus pe tapet cele mai importante succese ale carierei de sportivă şi şi-a prezentat planurile în noua funcţie: ”După Londra am zis că revin cu siguranţă, dar după Rio am considerat că nu mai pot spune acelaşi lucru. Pentru mine, Steaua înseamnă familie. De când am intrat în lumea sportului am fost în club, pot spune că sunt din pepinieră. Întotdeauna clubul mi-a fost alături pentru a putea face performanţă. Nu vreau să vorbesc despre obiective. Învăţ pentru moment şi vreau să ajut sportul românesc să ajungă în vârf” a declarat Simona Gherman pentru Steaua TV. 

 

Afla mai multe despre: simona ghermancsa steaua 

viewscnt
Articole similare