Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Campionatul puternic din Europa în care putea antrena Răzvan Lucescu! "Exista un proiect interesant, o echipă de tradiţie"

Campionatul puternic din Europa în care putea antrena Răzvan Lucescu! "Exista un proiect interesant, o echipă de tradiţie"

Fotbal

Comentarii

Răzvan Lucescu, invitat în studioul Telekom Sport, a discutat despre posibilităţile profesionale care s-au ivit, înainte de revenirea sa la PAOK.

Răzvan Lucescu putea antrena în Italia

Răzvan Lucescu a avut parte de succes în ultimii ani, cu PAOK şi Al Hilal, iar tehnicianul român se gândeşte în continuare la trofee. Pus în poziţia de a alege între o echipă de top dintr-un campionat mai slab şi o formaţia mai modestă dintr-un campionat puternic, Lucescu o va alege pe cea care îi poate aduce titluri.

Fostul selecţioner a explicat că, odată obişnuit cu victoriile şi meciurile în care domină, un tehnician nu mai doreşte să revină la o echipă ce se luptă de la mijlocul clasamentului în jos, chiar dacă reprezintă o oportunitate într-un campionat mai important.

Răzvan Lucescu a prins gustul de trofee

”Dacă aş mai fi avut răbdare, 10 zile, două săptămâni, aveam ofertă (n.r. - din Serie A). Eram sută la sută acum să mă duc în Serie B. Era posibilitatea unui succes şi deschiderii unor alte uşi, dar eram şi pentru aşteptarea pentru prima ligă, dar decizia acum a fost luată emoţional.

Mă gândesc cu dificultate la a accepta să preiau o echipă de la mijlocul clasamentului în jos, pentru că ştiu cum e să câştigi, cât de palpitant e să câştigi la vârful clasamentului. E o altă luptă, nu-ţi pot descrie. Te simţi la un alt nivel.

Mă puteam întoarce jos, cu un alt gen de luptă, cu evitarea retrogradării. Exista un proiect interesant, o echipă de tradiţie. Îmi place ca echipa pe care o antrenez să fie o echipă dominantă şi aşa ai şanse mai mari să câştigi trofee, campionate.

Şi stima jucătorilor creşte, mai rar întâlneşti echipe cu filosofia de a se apăra şi să câştige pe contraatac. Îmi place ideea de fotbal, de a domina”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: răzvan lucescupaokrăzvan lucescu parmadennis manvalentin mihăilă 

viewscnt
Articole similare