Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când a decis Adrian Mutu să nu mai intre în Ghencea! ”I-am făcut semn lui Piţi şi i-am zis că nu mai joc!” Ce l-a determinat pe fostul decar al României să ia această hotărâre

Când a decis Adrian Mutu să nu mai intre în Ghencea! ”I-am făcut semn lui Piţi şi i-am zis că nu mai joc!” Ce l-a determinat pe fostul decar al României să ia această hotărâre

Diverse

Comentarii

Adrian Mutu este unul dintre cei mai buni jucători care a îmbrăcat tricoul echipei naţionale a României.

Totuşi, fostul jucător de la Chelsea nu a fost pe placul tuturor suporterilor. El a povestit un episod care a avut loc la partida cu Belarus, din 7 octombrie 2006, din preliminariile EURO 2008, încheiată cu victoria României, scor 3-1. 

Mutu a susţinut că a fost înjurat de mai mulţi suporteri, chiar după ce fusese victima unui atac dur din partea adversarului. După acel meci, fostul antrenor de la FC U Craiova 1948 şi-a propus să nu mai joace niciodată pe stadionul din Ghencea. În urma acestui episod, oficialii de la FRF au programat partidele României pe alte stadioane. 

”I-am făcut semn lui Piţi şi i-am zis că nu mai joc!”

”Pentru mine, viaţa personală era viaţă personală, când intram pe teren şi purtam tricoul echipei naţionale, dădeam totul. Am fost foarte supărat pe suporterii români, când am jucat pe Ghencea cu Belarus.

Se ştie rivalitatea dintre Dinamo şi Steaua. Eu am primit un cot în cap de la unul dintre fundaşii Belarusului şi a început să-mi curgă sânge pe toată faţa. Mi-au pus două copci pe loc, m-am dus în spatele porţii şi acolo erau aşa-zişii suporteri ai României.

Au început să mă înjure de nevastă, de tot felul. Eu înscrisesem ambele goluri şi ăia mă înjurau acolo. I-am spus unuia dintre ei 'mare prost eşti, eu nu mai joc pentru tine'. I-am făcut semn lui Piţi şi i-am zis că nu mai joc. Tot atunci mi-am spus că, dacă România joacă pe Ghencea, eu nu mai intru. Şi România n-a mai intrat pe Ghencea”, a spus Adrian Mutu, în podcastul lui Cătălin Măruţă, care a fost postat pe YouTube.

Mutu este alături de Gică Hagi cel mai bun marcator din istoria României, având 35 de goluri, în cele 77 de partide jucate. 

Afla mai multe despre: mutu-românia-ghencea 

viewscnt
Articole similare