Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când ar putea reveni Florinel Coman pe teren? ”După meciul ăsta, ar putea juca!” EXCLUSIV

Când ar putea reveni Florinel Coman pe teren? ”După meciul ăsta, ar putea juca!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul FCSB, MM Stoica, s-a alăturat echipei de experţi cu care Telekom Sport colaborează pentru emisiunile de analiză fotbalistică.

Mihai Stoica a abordat mai multe subiecte în direct la TelekomSport. Florinel Coman (23 de ani) se recuperează după ce s-a operat ca să scape de accidentările care-l chinuie de peste un an.

În ultimul an, Florinel Coman a fost chinuit de o serie de accidentări grave. S-a "rupt" într-o partidă cu Backa Topola, la gleznă, iar de atunci nu a mai revenit la potenţialul său, după ce a suferit două recidive ale problemei. MM Stoica a vorbit despre starea lui Florinel Coman şi a dezvăluit că mijlocaşul ar putea reveni pe teren în aproximativ 2 săptămâni. 

”După meciul ăsta, ar putea juca!”

”Se antrenează integrat. Adică porţiuni din antrenament cu echipa. Porţiuni de antrenament separat. Sperăm ca cel mult în două săptămâni să facă antrenamente separat cu echipa. Asta însemnând ca în 3 săptămâni să poată juca, după meciul cu Universitatea Craiova să poată juca. Să fie bine. A fost foarte serios. S-a antrenat foarte serios. Perioadă mai lungă de inactivitate, cu accidentare rară”, a spus MM Stoica, în exclusivitate, pentru Telekomsport. 

Florinel Coman a strâns 404 minute în şapte meciuri din toate competiţiile acestui sezon la FCSB, timp în care a marcat o dată.

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-florinel coman 

viewscnt
Articole similare