Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Când Clinceni, Hermannstadt şi Voluntari decid soarta unui mare brand, săriţi". PCH, mesaj de ultim moment după decizia care o poate retrograda pe Dinamo!

"Când Clinceni, Hermannstadt şi Voluntari decid soarta unui mare brand, săriţi". PCH, mesaj de ultim moment după decizia care o poate retrograda pe Dinamo!
Comentarii

Fanii-acţionari ai lui Dinamo din Peluza Cătălin Hîldan au făcut un apel de solidaritate, după ce clubul a ajuns în situaţia în care poate retrograda din Liga 1, fără a mai disputa meciurile restante. PCH

FCSB şi alte şase echipe au votat pentru scenariul în care Dinamo retrogradează! Cum a decis fiecare club

Reacţia PCH după votul major al cluburilor din Liga 1

"Ilie Dumitrescu îi ia apărarea lui Dinamo. ”Lăsaţi echipa să joace! Nu poţi să le iei dreptul de a juca şi să-i retrogradezi. 

Sunt mari medici care au luat virusul ăsta. E vina lor că s-au îmbolnavit? Ce vină are Dinamo? Alţii au avut covid şi au fost lăsaţi să joace. Este O MARE NEDREPTATE FAŢĂ DE DINAMO! Dinamo ar fi singura echipă care ar avea dreptul să meargă la TAS, dacă se va lua o decizie prin care să fie retrogradată.”

FACEM UN APEL CĂTRE TOŢI MARII DINAMOVIŞTI:

Acum, în ceasul al 12-lea,

Acum, când se formează o Cooperativă anti-Dinamo,

Acum, când Clinceni, Hermannstadt şi Voluntari decid soarta unui mare brand, 

Acum e momentul să SĂRIŢI CU TOŢII ÎN APĂRAREA LUI DINAMO!

Sunt prea multe interese ascunse. Totul atârnă de o decizie a Federaţiei. Cât de mult ne putem pune speranţa în DREPTATE? Câte din ultimele decizii ale FRF au fost favorabile lui Dinamo, sau măcar de partea adevărului? DDB - DREPTATE pt DINAMO BUCUREŞTI!", au transmis fanii-acţionari ai lui Dinamo.

Dinamo şi Chindia Târgovişte, retrogradate direct în urma scenariului votat

Ultimele meciuri din actualul play-out vor avea loc miercuri, începând cu ora 17:00, iar acestea vor putea fi urmărite pe Telekom Sport. Anunţul a picat cum nu se poate mai rău pentru Dinamo, care are şi cinci meciuri în minus faţă de celelalte cluburi şi care acum va retrograda direct, în urma decizie voturilor tuturor cluburilor din Liga 1. 

La finalul votului, a fost ales scenariul de clasificare în urma punctelor per meci acumulate în play-out, iar acesta le dezavantajează pe Dinamo, Chindia Târgovişte, care retrogradează direct, şi pe Sepsi sau Poli Iaşi, întrucât una dintre ele va ajunge la baraj, la finalul meciurilor de mâine. 

Dinamo mai poate salva ce se poate din acest sezon, doar dacă prinde locul de baraj, în urma meciurilor de miercuri. Dacă alb-roşii înving Viitorul şi Sepsi pierde cu Academica Clinceni, atunci Dinamo ajunge pe locul şase, iar covăsnenii retrogradează direct. 

 

Afla mai multe despre: dinamopchretrogradare liga 1 

viewscnt
Articole similare