Experiențe împreună.
You are here:

„Când febra a devenit puternică, mi-a fost frică”. Experienţa primului jucător din Bundesliga depistat cu coronavirus

„Când febra a devenit puternică, mi-a fost frică”. Experienţa primului jucător din Bundesliga depistat cu coronavirus

Bundesliga

Comentarii

Fundaşul echipei Paderborn Luca Kilian, în vârstă de 20 de ani, primul jucător din Bundesliga depistat cu virusul Sars-CoV-2, a povestit experienţa avută cu boala Covid-19.

"A început la 10 martie, cu o mică iritare a gâtului. A doua zi m-a durut capul, dar am continuat să mă antrenez. La 12 martie, am avut primele bufeuri şi o zi mai târziu febra a devenit puternică. Febră şi un tremurat puternic. În acel moment, mi-a fost cu adevărat frică prima dată. A fost nevoie de patru zile pentru ca febra să scadă şi, din acel moment, zi de zi am fost mai bine", a declarat Kilian, pentru publicaţia Westfalen-Blatt, citată de lequipe.fr.

El a făcut un apel pentru respectarea deciziilor luate de autorităţi, în contextul pandemiei de coronavirus.

"Pot acum să împărtăşesc experienţa mea: sunt sportiv şi în formă, dar a trebuit să lupt din greu contra virusului. Pentru cei cu altă patologie, asta le poate pune viaţa în pericol", a precizat el.

Odată depistat pozitiv, internationalul german de tineret a mers la părinţii săi de la Dortmund. Kilian nu a fost spitalizat, deoarece mama lui este infirmieră şi a putut să se ocupe de el, izolându-l la domiciliu.

"Dacă aş fi rămas singur la Paderborn, aş fi mers la spital", a adăugat el.

În Germania, sunt înregistrate aproape 25.000 de cazuri de infectare şi 94 de decese.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe