Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Când nu joci, încerci să găseşti scuze!" Vedeta lui City care sare la gâtul lui Yaya Toure după criticile la adresa lui Guardiola

"Când nu joci, încerci să găseşti scuze!" Vedeta lui City care sare la gâtul lui Yaya Toure după criticile la adresa lui Guardiola
Comentarii

Mijlocaşul echipei Manchester City, Kevin de Bruyne, îi dă dreptate lui Pep Guardiola în conflictul pe care antrenorul său îl are cu Yaya Toure. De Bruyne crede că fotbalistul ivorian încearcă să găsească scuze pentru că nu a jucat la City.

"Nu ştiu dacă afirmaţiile sale au fost reproduse greşit sau dacă a exagerat, dar când nu joci, încerci mereu să găseşti scuze", a declarat internaţionalul belgian, citat de Marca.

Rămas liber de contract după despărţirea de City, Toure a lansat o serie de acuzaţii la adresa lui Guardiola. Ce mai gravă: una legată de o atitudine rasistă a tehnicianului care a cucerit titlul cu City în acest sezon.

"Pep a făcut totul să-mi strice ultimul sezon. A fost necruţător cu mine. Chiar credeţi că puteam fi tratat ca Andres Iniesta!? Am ajuns în punctul să mă întreb dacă nu e din cauza culorii mele. Nu sunt primul... Şi alţi jucători de la Barcelona se întrebau asta.

Poate noi, africanii, nu suntem întotdeauna trataţi ca ceilalţi de anumite persoane. Când vezi ce probleme a avut Pep cu alţi jucători africani, peste tot pe unde a fost, începi să-ţi pui întrebări. E prea inteligent ca să fie prins şi nu va recunoaşte asta niciodată. Dar promit să-i trimit un tort în ziua în care va face o echipă în care să fie cinci africani!", a declarat Toure într-un interviu pentru o publicaţie franceză, conform Daily Mail.

Pep Guardiola a preferat să nu dea curs războului declanşat de Yaya Toure: "Nu am de gând să comentez acele declaraţii. Nu am nimic de spus", a spus Guardiola, potrivit Daily Mail.

În vârstă de 35 de ani, Yaya Toure s-a despărţit în această vară de Manchester City, după opt ani petrecuţi pe Ettihad Stadium. 316 meciuri a strâns mijlocaşul defensiv pentru echipa engleză şi a reuşit să înscrie de 79 de ori şi să dea 50 de pase decisive, dar în 2016, odată cu venirea lui Pep Guardiola pe banca tehnică, a devenit rezervă. Cei doi au lucrat împreună şi la Barcelona şi nici acolo nu s-au înţeles, ivorianul fiind îndepărtat de pe Camp Nou.

Afla mai multe despre: guardiolatourecity 

viewscnt
Articole similare