Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când se joacă barajul de menţinere/promovare în Liga 1! U Cluj - Hermannstadt, prima partidă pe 9 iunie. Meciurile sunt LIVE pe Telekom Sport

Când se joacă barajul de menţinere/promovare în Liga 1! U Cluj - Hermannstadt, prima partidă pe 9 iunie. Meciurile sunt LIVE pe Telekom Sport

Liga 2

Comentarii

Luni, 3 iunie, la Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor din barajul pentru Liga 1. Echipele care vor lupta pentru accederea în prima ligă sunt Universitatea Cluj, ocupanta locului 3 în Liga 2, şi AFC Hermannstadt, echipă care a terminat sezonul Ligii 1 pe poziţia a 12-a.

Primul meci dintre cele două formaţii va avea loc la Cluj, pe 9 iunie. Iniţial, data stabilită de cele două cluburi era 8 iunie, dar la acea dată, pe Cluj Arena are loc Campionatul Internaţional de Atletism al României.

  • U Cluj - Hermannstadt, sâmbătă, 9 iunie, în direct pe Telekom Sport
  • Hermannstadt - U Cluj, miercuri, 12 iunie, în direct pe Telekom Sport
  • Ora de disputare a partidelor nu a fost încă stabilită;

Barajul pentru menţinere – promovare în Liga 1 se va disputa în sistem tur-retur. Câştigătoarea acestui baraj va evolua în sezonul 2019-2020 în Ligii 1.


În urma rezultatelor din ultima etapă, Chindia a câştigat Liga a 2-a, terminând cu 88 de puncte, unul mai mult decât locul secund, Academica Clinceni. Celor două echipe li se poate alătura U Cluj, care a obţinut locul al 3-lea, cel de baraj. 

U Cluj, care a terminat cu 82 de puncte, cinci mai multe decât Petrolul, va juca barajul cu Dunărea Călăraşi sau FC Hermannstadt pe 8 şi 12 iunie. Tragerea la sorţi pentru a stabili ordinea celor două meciuri va avea loc luni, 3 iunie, la Casa Fotbalului. 

La finalul acestui sezon, din Liga a 2-a au retrogradat Dacia Unirea Brăila, CS Baloteşti, ACS Poli Timişoara, Aerostar Bacău şi Energeticianul. În schimb, din Liga a 3-a vor urca câşitgătoarele celor cinci serii: SCM Gloria Buzău, FC Rapid, AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele, CSM Şcolar Reşiţa şi AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. 

Afla mai multe despre: liga 2liga 3 

viewscnt
Articole similare