Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când va putea fi folosit Darko Velkovski, transferul de top al celor de la Dinamo. Zeljko Kopic a făcut anunţul

Când va putea fi folosit Darko Velkovski, transferul de top al celor de la Dinamo. Zeljko Kopic a făcut anunţul
Comentarii

Darko Velkovski, fundaş central cotat la 1,8 milioane de euro, a fost adus de Dinamo în această pauză de iarnă.

Zeljko Kopic a anunţat când va putea fi folosit Darko Velkovski

Fotbalistul macedonean nu va fi singurul adus în acest mercato, dar cu siguranţă este una dintre piesele de rezistenţă ale clubului din Ştefan cel Mare. Zeljko Kopic, tehnicianul „câinilor roşii” a explicat cât de greu a fost să-l convingă pe Velkovski, dar şi când îl va putea folosi.

„Nu a fost uşor să îl conving pe Darko, mulţi înţeleg că nu sunt într-o situaţie bună, că ne batem pentru evitarea retrogradării, apreciez că a ales să vină aici, să lupte pentru Dinamo. Nu e vorba doar de CV, contează şi calitatea jucătorului, mulţi jucători ni se oferă în această perioadă de mercato, dar ştiu ce îmi doresc, ce calitate ne trebuie şi trebuie să fim răbdători şi să aşteptăm ceea ce ne dorim cu adevărat.

(n.r. Când va putea fi folosit?) O să vedem, a început să se antreneze de câteva zile doar, nu îl voi folosi cu Genclerbirligi, dar se va antrena normal cu jucătorii, nu vreau să risc, voi vedea poate îl voi folosi o parte din meciul cu Charleroi, important e să fie în formă şi să se antreneze la capacitate maximă, a mai spus antrenorul lui Dinamo.

Zeljko Kopic le dă asigurări suporterilor lui Dinamo: „Vom semna jucătorii pe care ni-i dorim!”

Dinamo va avea parte de un retur de campionat foarte complicat în încercarea de a se salva de la retrogradare.

Zeljko Kopic este conştient că Dinamo are nevoie de forţe proaspete pentru a doua parte a sezonului, motiv pentru care clubul din Ştefan cel Mare monitorizează cât mai mulţi jucători. Totuşi, tehnicianul croat consideră că fotbaliştii aduşi trebuie să se plieze pe stilul de joc al lui Dinamo, mai ales că echipa se afla într-o situaţie dificilă în clasament.

„Înţeleg că fanii sunt îngrijoraţi, ştiu că vor să vadă transferuri, nu am timp să fiu îngrijorat, lucrez zi de zi şi chiar cred că vom semna jucători pe care ni-i dorim. Avem pentru fiecare post câteva opţiuni, ştim ce putem oferi şi în funcţie de asta, sper să găsim cea mai bună soluţie.

Afla mai multe despre: darko velkovskidinamozeljko kopic 

viewscnt
Articole similare