Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cap de listă la U Craiova, antrenorul a reacţionat la interesul lui Mihai Rotaru: "Sunt foarte sincer"

Cap de listă la U Craiova, antrenorul a reacţionat la interesul lui Mihai Rotaru: "Sunt foarte sincer"
Comentarii

Eugen Neagoe (55 de ani), antrenor dorit de Mihai Rotaru la U Craiova după plecarea lui Mirel Rădoi, a reacţionat la interesul oltenilor pentru serviciile sale. Tehnicianul a spus că e "mai oltean decât toţi oltenii care au trecut pe la echipă", dar nu a vrut să comenteze eventuala preluare a trupei din Bănie.

U Craiova caută antrenor după ce Mirel Rădoi şi-a dat demisia şi a plecat de la echipă. Mihai Rotaru şi-a întocmit lista posibililor înlocuitori, iar cap de listă este Eugen Neagoe, antrenorul lui U Cluj în prezent. Neagoe a reacţionat, duminică, la interesul oltenilor.

Cap de listă la U Craiova, antrenorul a reacţionat la interesul lui Mihai Rotaru: "Sunt foarte sincer"

Mihai Rotaru îl are în capul listei de antrenori înlocuitori pentru Mirel Rădoi pe Eugen Neagoe, tehnician care în prezent lucrează la U Cluj. Crescut şi debutat în fotbalul mare, ca jucător, la Craiova, Eugen Neagoe a avut o reacţie elocventă vis a vis de posibila preluare a trupei din Bănie.

Deşi nu a spus clar dacă va prelua Craiova sau nu, Neagoe a spus că e "mai oltean decât toţi oltenii care au trecut pe la echipă".

"Sunt foarte sincer, eu sunt mai oltean decât toţi oltenii care au trecut pe acolo pe la echipă, asta e realitatea. Sincer, nu pot să vorbesc absolut nimic, e un club care ştiţi foarte bine ce înseamnă pentru mine. Am debutat, m-am format, am aproape 200 de jocuri în Liga 1, am câştigat trofee, e un club special pentru mine.

În acest moment nu pot să vorbesc de Craiova, pot să vorbesc doar de prezent. Voi face tot ce depinde de mine ca echipa asta să rămână în Liga 1, trebuie să ne concentrăm, să ne revenim rapid. Aş vrea să plecăm în vacanţă cu fruntea sus. Mă gândesc doar la următorul joc", a spus Eugen Neagoe, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: eugen neagoeu craiovainteresmihai rotarureactie 

viewscnt
Articole similare