Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Capăt de linie pentru Ernesto Valverde? Preşedintele Barcelonei a reacţionat prompt: "O dezamăgire!"

Capăt de linie pentru Ernesto Valverde? Preşedintele Barcelonei a reacţionat prompt: "O dezamăgire!"

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a fost eliminată pentru al doilea an consecutiv din UEFA Champions League după ce a câştigat la scor meciul de pe teren propriu, iar meciul de pe Anfield, cu Liverpool, ar putea fi picătură care îi umple paharul lui Ernesto Valverde. Preşedintele clubului a reacţionat prompt după dezastrul din Anglia.

"O dezamăgire... Îi felicit pe cei de la Liverpool, au făcut un meci mare, au înscris patru goluri. Nu există nicio explicaţie pentru golul al patrulea. Nu am vorbit cu nimeni încă, nu e nicio explicaţie. Golul a împietrit echipa. Pentru al doilea an la rând am avut o seară dezastruoasă", a fost prima reacţie a lui Josep Maria Bartomeu după eliminarea din Ligă. 

Chiar dacă a evitat să discute concret despre viitorul lui Valverde pe banca Barcelonei, declaraţia lui Bartomeu ar trebui să îi pună mari semne de întrebare tehnicianului în vârstă de 54 de ani, care din vară ar putea să îşi caute echipă: "Conducerea va reflectă adânc asupra a ceea ce s-a întâmplat aici", a mai spus preşedintele Barcelonei la Movistar Plus. 

Cu titlul adjudecat şi eliminată din Liga Campionilor, singurul obiectiv pentru Barcelona în acest final de sezon a rămas Copa del Rey, unde vor juca în finală contra celor de la Valencia. 

Afla mai multe despre: valverdebartomeubarcelona 

viewscnt
Articole similare