Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Capello, Ancelotti...Allegri. Real Madrid pare să aleagă o reţetă sigură pentru banca tehnică

Capello, Ancelotti...Allegri. Real Madrid pare să aleagă o reţetă sigură pentru banca tehnicăgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Max Allegri este favorit să devină antrenorul lui Real Madrid, dacă Zinedine Zidane va pleca de la echipă.

Considerat de presa italiană principalul favorit pentru a-l înlocui pe Zidane la Real Madrid, Allegri aşteaptă liniştit finalul de sezon. Are posibilitatea de a reveni la Juventus, este dorit de Arsenal, dar prioritizează o eventuală experienţă în Spania, la gigantul de pe Santiago Bernabeu.

Reţeta italiană, garanţia succesului la Real Madrid

Allegri ar deveni al treilea antrenor italian care o pregăteşte pe Real Madrid. Sacchi, Mancini şi Conte au fost aproape să bifeze aceeaşi experienţă, dar în cele din urmă, Madridul a ales diferit.

Pe 1 iulie 1996, Real Madrid şi-a numit primul antrenor italian din istorie. Fabio Capello, probabil cel mai bine cotat antrenor din lume la acea vreme a rezistat doar un sezon, dar a câştigat titlul în competiţia internă. A revenit exact zece ani mai târziu, tot pentru un sezon, şi a câştigat din nou campionatul, lăsându-i locul, la fel ca şi în 1997 unui antrenor german. Prima dată Heynckes, a doua oară Schuster.

În iunie 2013, Carlo Ancelotti devenea al doilea tehnician din Cizmă care ajunge la Real Madrid. A rezistat doi ani, iar palmaresul a fost impresionant: Cupa Regelui, UEFA Champions League, Supercupa Europei şi Campionatul Mondial al Cluburilor. Nu şi titlul, pe care l-a ratat în fiecare din cele două sezoane la mustaţă. A confirmat însă că reţeta italiană funcţionează bine la Real Madrid.

Allegri, în pole position pentru a prelua Real Madrid

Jurnalistul italian, Fabrizio Romano a anunţat că Max Allegri ar putea ajunge la Real Madrid în locul lui Zinedine Zidane.

”Florentino Perez l-a sunat acum trei ani pe Allegri pentru a-l numi pe banca Realului. Italianul a refuzat pentru că îşi dăduse acordul să rămână la Juventus. Acum, Allegri este liber de contract şi disponibil. Au existat deja discuţii între părţi şi italianul va accepta oferta de această dată” a anunţat Romano.

Pe de altă parte, Romano anunţă că Allegri a avut deja o întâlnire cu oficialii lui Real Madrid în această săptămână. El s-ar afla ”în contact direct” cu Real Madrid încă din luna martie. ”Dacă Real Madrid va decide să-l numească în funcţie, Allegri va spune da” anunţă italienii, care confirmă că pe lista succesorilor lui Zinedine Zidane se află şi Raul Gonzalez, legenda clubului merengue.

Afla mai multe despre: max allegrireal madridzidane 

viewscnt
Articole similare