Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Capitanul celor de la Poli Iaşi, Cornel Frăsinescu: "N-am cuvinte să explic, sunt foarte supărat. Nu cred că a fost penalty la ei"

Capitanul celor de la Poli Iaşi, Cornel Frăsinescu: "N-am cuvinte să explic, sunt foarte supărat. Nu cred că a fost penalty la ei"

Fotbal

Comentarii

Poli Iaşi a pierdut meciul cu FC Viitorul Constanţa, disputat luni seară, la Ovidiu, scor 1-2 (1-0), într-o partidă contând pentru etapa a 10-a din Liga l de fotbal.

Poli Iaşi a condus la pauză cu 1-0 şi a trecut în câteva rânduri pe lângă marcarea golului doi, însă portarul Cătălin Căbuz s-a opus salvator pentru FC Viitorul. În plus, în minutul 54 al partidei, Bradley De Nooijer a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Practic, au fost 36 de minute în care Poli Iaşi trebuia să construiască atent victoria. Nu avea să fie aşa. Andrei Radu a comis penalty în minutul 80, iar Rivaldinho a primit o pasă norocoasă, l-a lobat pe Târnovan, iar cele trei puncte au rămas la malul marii, spre disperare jucătorilor ieşeni.
 
"Am început bine, am condus cu 1-0, am mai avut câteva situaţii bune de a înscrie, după aceea ei au rămas cu un om în minus şi cred că puteam închide jocul la situaţiile pe care le-am avut. Din păcate, nu am reuşit să facem lucrul acesta. Au venit peste noi şi este greşeala noastră, pentru că astăzi trebuie să plecăm cu cele trei puncte, la cum a decurs jocul. Am făcut şi pasul în spate, la fiecare atac era fault şi galben, am fost destul de ...nu ştiu, n-am cuvinte să explic, pentru că sunt foarte supărat acum, pentru că am condus cu 1-0 şi inexplicabil, cu un om în plus, n-am reuşit să câştigăm astăzi. Pot fi subiectiv, la penalty-ul lor nu cred că a fost penalty, foarte uşor a fost...în repriza a două au fost foarte multe faulturi, cu galben la fiecare", a declarat la finalul partidei, Cornel Frăsinescu, căpitanul celor de la Poli Iaşi.
 
 

Afla mai multe despre: fotbal viitorul poli iasi 

viewscnt
Articole similare