Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Căpitanul nejucător al echipei Elveţiei: "Sunt mândru de echipa mea pentru cum a luptat în aceste zile"

Căpitanul nejucător al echipei Elveţiei: "Sunt mândru de echipa mea pentru cum a luptat în aceste zile"

Tenis

Comentarii

Căpitanul nejucător al echipei de FedCup a Elveţiei, Heinz Guenthardt, a declarat, la finalul întâlnirii cu România, că este mândru de jucătoarele elveţiene pentru cum au luptat la meciurile de la Cluj-Napoca.

“Am luptat cât am putut de mult, am avut lupta noastră, dar echipa adversă a făcut-o mai bine. Sunt mândru de echipa mea pentru cum a luptat în aceste zile”, a spus Guenthardt.

Timea Bacsinszky a declarat că ultimele zile au fost emoţionante pentru ea. “Zilele petrecute la Cluj au fost emoţionale. A fost emoţionant să revin în Transilvania cu multe amintiri, aşa cum am spus şi în prima zi. Regret că nu am putut intra astăzi pe teren şi sper să mă întorc cu drag în Transilvania”, a afirmat ea.

România a câştigat cu 3-1 întâlnirea cu Elveţia, care s-a desfăşurat la Cluj-Napoca, şi s-a calificat în Grupa Mondială a Cupei Federaţiei, după o pauză de trei ani.



Sâmbătă, Simona Halep, locul I WTA, a învins-o, cu scorul de 6-3, 1-6, 6-1, pe Viktorija Golubic, locul 115 WTA, şi Irina Begu (38 WTA) a trecut, cu scorul de 6-4, 6-1, de Timea Bacsinszky (46 WTA).

Duminică, Simona Halep a învins-o pe Patty Schnyder, locul 149 WTA, cu scorul de 6-2, 6-1, şi la dublu Mihaela Buzărnescu şi Sorana Cîrstea au fost învinse de cuplul Jil Teichmann/Viktorija Golubic, scor 0-6, 6-0, 10-6.

Afla mai multe despre: romaniaelvetiafed cup 

viewscnt
Articole similare