Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Căpitanul Radu a dezvăluit ce se întâmplă cu discursul dinaintea meciului cu Liechtenstein. "Ce a fost mai greu a trecut"

Căpitanul Radu a dezvăluit ce se întâmplă cu discursul dinaintea meciului cu Liechtenstein. "Ce a fost mai greu a trecut"

Echipa națională

Comentarii

Căpitanul echipei naţionale de tineret, Ionuţ Andrei Radu, a stabilit strategia pentru ultimul meci din grupa de calificare pentru Campionatul European din 2019, cu Liechtenstein. România are nevoie de un singur punct pentru a ajunge anul viitor în Italia.

Jucătorul lui Genoa a sintetizat ceea ce a declarat şi selecţionerul Mirel Rădoi şi a pus accentul pe concentrare, ceea ce nu trebuie să le lipsească "tricolorilor" mici în meciul de marţi seară, de la Ploieşti. 

"Ne concentrăm pe meciul de mâine şi trebuie să îl abordăm cu aceeaşi mentalitate şi după ne vom bucura împreună cu suporterii noştri. Emoţiile mari au trecut, dar vă daţi seama că mai avem emoţii pentru că până la urmă e ultimul meci din această campanie şi trebuie să îl abordăm ca atare. A trecut ce a fost mai greu, e cel mai frumos moment din carierele noastre şi trebuie să-l tratăm ca atare", a declarat Radu înainte de meciul din preliminariile Campionatului European. 

Radu a dezvăluit că nu va mai fi nevoie să le vorbească colegilor săi, aşa cum a făcut înaintea partidelor de până acum: "Colegii cred că sunt destul de motivaţi şi nu cred că mai e nevoie de ajutorul meu ca să îi motivez". 

Afla mai multe despre: ionut raduromania u21meci de calificareechipa nationaladiscurs 

viewscnt
Articole similare