Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Caracterizarea lui Florin Ştefan: „E exploziv, sunt sigur că se va impune la FCSB!”

Caracterizarea lui Florin Ştefan: „E exploziv, sunt sigur că se va impune la FCSB!”

Superliga

Comentarii

Florin Ştefan (25 de ani) este tot mai aproape de FCSB.

Caracterizarea lui Florin Ştefan

Contractul jucătorului cu actuala sa echipă, Sepsi, scade la finalul sezonului, astfel că Gigi Becali îl va lua liber de contract!

Cornel Şfaiţer, managerul general de la Sepsi, a vorbit la GSP Live, despre transferul fundaşului stânga la FCSB.

  • 20 de meciuri a jucat Florin Ştefan pentru Sepsi în acest sezon


„Văzând ce se întâmplă la FCSB, cu Panţâru accidentat, ei au probleme în partea stângă. S-au gândit bine la Florin Ştefan. Au mai fost discuţii pentru el, dar a preferat să rămână la noi. A fost o ofertă şi de la FCSB, dar el voia în străinătate. Nu a venit nicio ofertă pentru el, iar acum e posibil să ajungă la FCSB. Acum, a aşteptat până în ultima clipă o ofertă din străinătate, dar nu s-a concretizat.

„Este bine pregătit fizic şi va putea creşte în joc”

E o urmă de regret că nu luăm bani pe el. La Campionatul European din 2019, a avut o prestaţie excelentă, a debutat şi la naţionala mare. Credeam că va fi constant în prestaţii. Trebuia să dea dovadă de multă maturitate şi constanţă, dar asta nu s-a întâmplat, a avut şi unele accidentări care l-au tras în jos. Apoi, el n-a mai fost jucătorul de acum două sezoane. Dar sunt sigur că, dacă va ajunge la FCSB, va fi bine pregătit fizic şi va putea creşte în joc. E un jucător exploziv, căruia îi place să vină din spate, un jucător de atac. Sunt sigur că se va impune la FCSB.

„E un jucător matur”

Nu-i va fi uşor acolo, depinde de el. Trebuie să se pregătească. E alt nivel, te baţi an de la la campionat. Importat e că el a jucat la nivelul unui Campionat European, are şi rutină la nivel de Liga 1. E un jucător matur, cu o vârstă bine, care a jucat la o echipă de play-off. Ar fi o dezamăgire şi pentru el să nu se impună la FCSB”, a spus Cornel Şfaiţer, la GSP Live.

  • 1 milion de euro este cota de piaţă a lui Florin Ştefan, potrivit site-ului de specialiate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: sepsiflorin stefanfcsb 

viewscnt
Articole similare