Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cardiff nu vrea să plătească niciun cent pentru Sala! "Înţelegerea e nulă!" Anunţul făcut de galezi şi replica lui Nantes

Cardiff nu vrea să plătească niciun cent pentru Sala! "Înţelegerea e nulă!" Anunţul făcut de galezi şi replica lui Nantes

Campionate

Comentarii

Cazul Emiliano Sala a ajuns pe masa FIFA, după ce Nantes a cerut plata primei tranşe din suma de transfer de 19 milioane de euro, însă e departe de a fi rezolvat, în condiţiile în care Cardiff City nu are nicio intenţie să achite suma de transfer, notează presa din Anglia.

Conform Daily Mail, Cardiff City va transmite FIFA că înţelegerea a devenit "nulă şi a fost anulată" în momentul în care atacantul argentinan a murit în tragedia aviatică.

Atacantul se afla în avionul Piper Malibu care s-a prăbuşit în Canalul Mânecii pe 21 ianuarie, epava fiind găsită de autorităţi două săptămâni mai târziu.

Iniţial, Cardiff a anunţat că va aştepta concluziile finale ale investigaţiei, în timp ce Nantes a cerut achitarea sumei de transfer, eşalonată în trei tranşe.



Canarii susţineau că cei de la Cardiff au transmis clar că fotbalistul nu mai poate fi folosit în campionat, după ce acesta semnase contractul.

Conform The Telegraph, transferul ar fi trebuit să le fie confirmat celor două cluburi atât de Federaţia Galeză de Fotbal, cât şi de Federaţia Franceză, prin eliberarea unui comunicat în care să se specifice că "Sala a fost înregistrat drept jucător al lui Cardiff City şi că certificatul internaţional de transfer al jucătorului a fost eliberat". Acest document nu a fost însă emis înainte ca avionul în care se aflau Sala şi pilotul David Ibbotson să se prăbuşească.

Totuşi, cei de la Nantes susţin prin intermediul unui purtător de cuvânt că au "întocmit toate documentele necesare pentru realizarea transferului lui Emiliano Sala. Astfel, FIFA a înregistrat certificatul internaţional de transfer pe 21 ianuarie, la ora 17:30. Nantes a respectat întocmai regulile FIFA.

Cât despre înregistrarea lui Emiliano Sala în Premier League, FC Nantes nu are nicio informaţie despre acest lucru. Asta ar putea fi o problemă pentru Cardiff, nu pentru Nantes
".
 

Afla mai multe despre: emiliano salatransfer 

viewscnt
Articole similare