Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cardoso visează cu ochii deschişi la naţională: ”Am văzut grupa. E grea, dar frumoasă! Mă gândesc la naţionala României!”

Cardoso visează cu ochii deschişi la naţională: ”Am văzut grupa. E grea, dar frumoasă! Mă gândesc la naţionala României!”
Comentarii

Dumitru Cardoso, atacantul formaţiei Gaz Metan Mediaş, a vorbit despre posibilitatea de a ajunge la echipa naţională a României.

România face parte din grupa J în preliminariile Cupei Mondiale, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechstenstein. Dumitru Cardoso, unul dintre atacanţii despre care Mirel Rădoi a vorbit frumos, ar putea evolua pentru naţionala României datorită originilor sale şi recunoaşte că se gândeşte serios la această posibilitate:

”E o grupă foarte grea, dar frumoasă că joci contra naţionalei cu nume şi pternice. Mă gândesc, am zis de multe ori, dar nu depinde doar de mine. Tatăl meu trebuie să mai facă ceva acte, aşa că şi eu să fac după el. Depinde de birocraţia din România şi din Italia. Vedem dacă e posibil, dar e normal că e ceva frumos la care mă gândesc” a spus Cardoso, după U Craiova - Gaz Metan.

Cardoso a marcat un gol senzaţional contra Craiovei, dar s-a accidentat şi a fost schimbat imediat de Jorge Costa: ”Dezamăgit de rezultat şi sincer, frică că în contactul ala am simţit că s-a dus genunchiul puţin, acum vedem mâine dacă fac RMN şi doamne ajută, să nu fie ceva serios” a mărturisit el după meci.

Universitatea Craiova a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Gaz Metan Mediaş, în ultimul meci al etapei a XII-a a Ligii I.  

Afla mai multe despre: dumitru cardoso 

viewscnt
Articole similare