Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Care a fost natura conflictului tău cu Alibec?”. Dică, nevoit să răspundă unei întrebări incomode din perioada FCSB | EXCLUSIV

”Care a fost natura conflictului tău cu Alibec?”. Dică, nevoit să răspundă unei întrebări incomode din perioada FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică (43 de ani) a fost antrenor la FCSB în două mandate, iar în primul dintre ele l-a avut sub comandaă şi pe Denis Alibec (33 de ani). Dar tehnicianul şi atacantul naţionalei României au avut un conflict în perioada respectivă.

Nicolae Dică a fost invitatul lui Silviu Tudor Samuilă la emisiunea "Întrebaţi şi voi", o nouă rubrică Orange Sport, care poate fi urmărită, în exclusivitate, pe canalul nostru de YouTube.

Ceilalţi invitaţi din ediţiile precedente ale emisiunii au fost: Mihai Stoica, Basarab Panduru, Florin Răducioiu, Alex Bourceanu, Mihai Pintilii, Viorel Moldovan şi Bogdan Cosmescu.

La fel ca predecesorii săi, fostul jucător şi antrenor al celor de la FCSB a răspuns celor mai interesante şi inedite întrebări adresate de fanii Orange Sport, pe contul nostru oficial de YouTube.

Cum a reacţionat Dică la o întrebare incomodă despre primul său mandat la FCSB

Printre întrebările adresate lui Nicolae Dică, a fost şi următoarea: ”Care a fost natura conflictului tău cu Alibec?”, iar tehnicianul a explicat ce s-a întâmplat în mai 2018 între el şi jucător, pe când ambii erau la FCSB.

Dică a fost antrenorul roş-albaştrilor în perioada 9 iunie 2017 - 23 decembrie 2018, în timp ce Alibec a jucat la clubul bucureştean între 10 ianuarie 2017 şi 27 iulie 2018.

”Eram la antrenamente, am discutat nişte lucruri cu echipa, lui nu îi conveneau. Eu mi-am spus punctul de vedere, el la fel şi asta a fost în acel moment. Eu i-am spus ce gândesc, ce trebuie să facem, iar el a spus că nu este de acord cu treaba asta.

Am preferat echipa în locul unui jucător. A rămas la antrenament, dar după a fost exclus vreo două săptămâni”, a declarat Dică, la emisiunea "Întrebaţi şi voi", de pe YouTube Orange Sport.

Ca antrenor la FCSB, Nicolae Dică a pregătit formaţia roş-albaştră în două mandate: 9 iunie 2017 - 23 decembrie 2018 şi 26 iulie - 1 noiembrie 2022.

Denis Alibec a jucat 42 de meciuri la formaţia bucureşteană. A livrat 12 goluri şi 10 pase decisive.

Dică, despre conflictul pe care l-a avut la FCSB cu Alibec 

”Când se pierde un meci sau un campionat nu pierde o singură persoană. Pierdem împreună, câştigăm împreună. Din punctul meu de vedere, îi urez multă sănătate, să dea cât mai multe goluri, să ajungă acolo ce-şi doreşte. Nu a fost să fie la Steaua, dar are calităţi, îi doresc sănătate.

Eu nu am nimic cu Denis Alibec. Eu îmi doresc ca orice jucător care dă randament antrenament să joace foarte bine, pentru că eu vreau să avem rezultate”, a afirma Nicolae Dică, în 2018, despre Alibec.

Afla mai multe despre: fcsbdenis alibecnicolae dicaorange sportintrebati si voi 

viewscnt
Articole similare