Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care e obiectivul la Universitatea Craiova după ratarea campionatului! "E salvarea sezonului. Se poate să fim înjuraţi, să fim făcuţi în alte feluri"

Care e obiectivul la Universitatea Craiova după ratarea campionatului! "E salvarea sezonului. Se poate să fim înjuraţi, să fim făcuţi în alte feluri"
Comentarii

Fotbalistul Universităţii Craiova, Bogdan Vătăjelu, şi cel al lui CFR Cluj, Mario Camora, au comentat victoria campioanei României din Oltenia, scor 3-1.

CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii I.

Bogdan Vătăjelu a declarat, sâmbătă seară, că nu înţelege perioada proastă prin care trece Universitatea Craiova, subliniind că finala Cupei României reprezintă salvarea sezonului.

"Nu e nimic de zis, nu ştiu ce se întâmplă cu noi. Suntem în căutarea unui răspuns, nu mai suntem noi ăia de acum 4-5 meciuri. Sperăm să terminăm cât mai repede perioada asta proastă. Locul 3 e în pericol. Se poate să fim înjuraţi, să fim făcuţi în alte feluri. Noi am dus echipa în punctul în care se bătea la titlu, tot noi am ajuns şi în punctul să pierdem locul 3. Dacă ar putea să schimbe trei jucători, probabil că ne-ar schimba pe toţi. Sperăm să ne trezim din chestia asta pe care nu o înţelege nimeni. Finala Cupei e salvarea sezonului", a declarat Vătăjelu.

Mario Camora spus că formaţia sa a făcut un joc foarte bun şi nu se consideră campioană până în momentul în care va obţine matematic titlul.

“Victorie foatre importantă pentru noi, după meciul trecut. Echipa a făcut un meci foarte bun, dar nu ne considerăm campioni, nu suntem matematic. A fost un meci spectaculos, dar din păcate fără spectatori. Acum aşteptăm ce se întâmplă mâine la Sepsi, normal că ţinem cu Sepsi. Sperăm să se încurce FCSB. Suntem bucuroşi de această victorie foarte importantă pentru noi”, a declarat Camora.

Afla mai multe despre: bogdan vatajelumario camoracfr clujuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare