Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care este marele atu al naţionalei în dubla care ne aşteaptă: "Aici stăm mult mai bine acum" Ce spune Adi Mihalcea despre meciurile cu Feroe şi Norvegia

Care este marele atu al naţionalei în dubla care ne aşteaptă: "Aici stăm mult mai bine acum" Ce spune Adi Mihalcea despre meciurile cu Feroe şi Norvegia
Comentarii

Într-un interviu pentru frf.ro, secundul lui Cosmin Contra spune că îi simte pe fotbaliştii de la lot concentraţi 200% înaintea meciurilor care ne pot aduce atât de aproape de turneul final de anul viitor.

Fostul atacant dezvăluie ce i se pare schimbat faţă de ultimele acţiuni ale naţionalei. 

"De la startul preliminariilor până acum, aş spune că la fiecare convocare erau aproape de 100%. Iar acum, aproape de 200% concentrare! S-au cumulat trei realităţi. Faptul că depindem exclusiv de noi, asta te responsabilizează. Apoi, faptul că avem partide decisive, în care nu e loc de paşi greşiţi. Nu în ultimul rând, fiecare dintre jucători simte în interior că a muncit până acum şi e momentul să transforme în rezultate toată munca" a fost reacţia lui Adi Mihalcea. 

Meciul cu Malta nu va fi studiu de caz pentru întâlnirea din Insulele Feroe.

"Să nu uităm că nici în partida de acasă cu Insulele Feroe nu am marcat rapid! Sunt meciuri diferite, situaţii diferite. Cu Malta acasă am greşit prin relaxarea din a doua repriză. Cu nordicii, deşi nu am înscris rapid, controlam jocul în mod clar. Dacă tratăm atent elementele conexe, adică natura terenului şi starea vremii, dacă speculăm diferenţa clară de valoare în favoarea noastră, învingem sâmbătă. Noi pregătim meciul cu Insulele Feroe, dar introducem şi elemente legate de Norvegia, pentru că vom avea doar o zi completă, cea de luni, pentru a pregăti meciul numărul doi" a adăugat antrenorul din stafful lui Contra.  

 

 

Afla mai multe despre: românianorvegiamihalceaferoe 

viewscnt
Articole similare