Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care este situaţia lui Steliano Filip. Fundaşul Viitorului a fost dus de urgenţă la Spitalul Judeţean din Constanţa

Care este situaţia lui Steliano Filip. Fundaşul Viitorului a fost dus de urgenţă la Spitalul Judeţean din Constanţa

Farul Constanța

Comentarii

Transferat în această vară de Viitorul Constanţa, Steliano Filip are parte de momente mai puţin plăcute. Fundaşul în vârstă de 25 de ani ar fi fost dus de urgenţă la spital.

Steliano Filip s-a transferat în această vară la Viitorul Constanţa. Gazeta a scris astăzi inclusiv că fostul jucător de la Dinamo şi Dunărea Călăraşi ar fi picat vizita medicală la Viitorul, dar şi că ar fi avut probleme şi la amicalul cu formaţia bulgară, Cernomore Varna (1-0).

Din informaţiile Telekom Sport, Steliano Filip a avut uşoare probleme la inimă. Mai exact, fundaşul în vârstă de 25 de ani ar fi avut câteva palpitaţii la inimă care l-au pus imediat în gardă.

El ar urma să fie supus unui RMN la inimă în cursul zilei de marţi.

Crescut la LPS Banatul Timişoara, Filip a ajuns în 2012 la Dinamo, formaţie pentru care a strâns 128 de meciuri oficiale. În 2018 s-a transferat la Hajduk Split, iar în 2019 a revenit în Liga 1, unde a încercat să ajute Dunărea Călăraşi să evite retrogradarea. 7 selecţii are în echipa naţională a României Steliano Filip şi alte 4 în naţionala de tineret. 

Afla mai multe despre: steliano filip 

viewscnt
Articole similare