Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care este starea lui Iulian Cristea după ce şi-a spart capul în timpul meciului cu CFR! ”Am simţit o durere la cap şi am văzut pe mănuşă cum curgea sânge!”

Care este starea lui Iulian Cristea după ce şi-a spart capul în timpul meciului cu CFR! ”Am simţit o durere la cap şi am văzut pe mănuşă cum curgea sânge!”

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat, duminică, pe Arena Naţională, scor 3-3, cu CFR, într-un meci din etapa a XXII-a campionatului, în care gazdele au înscris ultimul gol după minutul 90.

Iulian Cristea a fost cel care a adus egalarea la finalul meciului pentru FCSB. Fotbalistul s-a lovit la cap, după duelul cu Chipciu şi timp de mai multe secunde a sângerat. La finalul meciului, jucătorul a dezvăluit că nu a păţit nimic grav şi că a suferit doar o lovitură la cap. 

”Am simţit o durere la cap şi am văzut pe mănuşă cum curgea sânge!”

”Am o lovitură la cap, nu e foarte gravă. Pentru asta muncim. Să egalăm, să aducem puncte. Nu am reuşit 3, am adus doar un punct. Nu am reuşit să văd, am văzut cum sar colegii pe mine. E gol, e gol... pe mine mă durea capul , e bine că a intrat şi am scos un punct.

Am simţit o durere la cap şi am văzut pe mănuşă că curgea sange. Am simţit, am văzut că spaţiul era liber, mai era un minut şi am zis să urc pentru că e ultima fază când putem să egalăm. Cum am jucat prima repriza, până să greşim la gol, i-am dominat, i-am pus sub presiune. Din păcate, am greşit noi, aşa au dat două goluri. Va fi un meci greu, mai dificil ca în tur, pentru că jucăm la ei acasă”, a declarat Iulian Cristea, la finalul meciului. 

CFR Cluj este lider în clasamentul Ligii 1, cu 58 de puncte, în timp ce FCSB este pe doi, cu 48 de puncte. Poziţia a treia este ocupată de FC Voluntari, care are 38 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsb-iulian cristea-cfr 

viewscnt
Articole similare