Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care sunt de fapt datoriile CFR-ului. Lovitură în plin primită de Gigi Becali, după ce patronul FCSB-ului a anunţat falimentul campioanei | EXCLUSIV

Care sunt de fapt datoriile CFR-ului. Lovitură în plin primită de Gigi Becali, după ce patronul FCSB-ului a anunţat falimentul campioanei | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

În cursul zilelor trecute, Gigi Becali declara că CFR-ul ar fi reuşit să însumeze datorii de 20 de milioane de euro şi că riscă falimentul.

Rivale în campionat, CFR Cluj şi FCSB sunt două dintre echipele cu potenţial financiar important în Liga 1. În cursul ultimei săptămâni, Gigi Becali avertiza că CFR-ul ar fi adunat datorii de 20 de milioane de euro. Între timp, CFR a cucerit din nou titlul în Liga 1 şi se pregăteşte, la fel ca şi FCSB, de o nouă experienţă europeană

Care sunt de fapt datoriile CFR-ului

"Cică au luat locul 1, dar stai puţin, nu ştii cum face Dumnezeu ceva mai bine pentru tine. Cum face? Mă duc în Conferinţa League (n.r. - Conference League), iau vreo 10 milioane şi fac punctaj. 

Câştig apoi campionatul, am punctaj şi mă duc în Champions League la anul, iar CFR e descalificată după două meciuri, nici bani nu câştigă. Datoriile de 20 de milioane nu le plătesc şi gata, ţaca-paca, faliment. Aşa o să fie!", spunea latifundiarul la Pro X.

Conform surselor Telekom Sport, campioana ar avea datorii care se apropie de această sumă, datorii însă către finanţatorul Neluţu Varga, nu către alte părţi. Potrivit site-ului transfermarkt, CFR Cluj are un lot evaluat la 26.15 milioane de euro, Andrei Burcă (2.5 milioane euro cotă de piaţă), Cristian Manea (2.2 milioane de euro) şi Billel Omrani (2 milioane de euro) fiind cei mai bine cotaţi fotbalişti ai grupării din Gruia.

CFR a scris istorie în ultimii ani în Liga 1. Nu mai puţin de şapte titluri au câştigat ”ceferiştii” în competiţia internă.

Marius Şumudică, noul antrenor al CFR-ului

Campioana este pe cale să îşi schimbe antrenorul între timp. Gruparea din Gruia se desparte de Edward Iordănescu şi ar urma să-l numească în funcţie pe Marius Şumudică, tehnician curtat şi de FCSB pe finalul sezonului trecut.

Unul dintre cei mai în vogă antrenori români ai momentului, Marius Şumudică, ar urma să semneze miercuri cu CFR, după ce Edi Iordănescu şi-a anunţat plecarea pe Facebook. Fostul antrenor al lui Rizespor va avea ca obiectiv calificarea în cupele europene.

Marius Şumudică a fost în discuţii avansate cu FCSB şi Gigi Becali, şi ar putea reveni în România după  patru ani. Ultima dată el a pregătit-o pe Astra Giurgiu, apoi a bifat experienţele Kayserispor, Al Shabab, Gaziantep şi Caykur Rizespor. În România, Şumudică a mai antrenat echipele Progresul, Farul Constanţa, Gloria Bistriţa, Rapid, FC Vaslui, FC Braşov, Universitatea Cluj şi Concordia Chiajna.

Afla mai multe despre: datorii cfr cluj 

viewscnt
Articole similare