Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, 100% noul antrenor de la CFR Cluj! Când semnează, cum au reacţionat conducătorii şi ce obiectiv are | EXCLUSIV

Marius Şumudică, 100% noul antrenor de la CFR Cluj! Când semnează, cum au reacţionat conducătorii şi ce obiectiv are | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Începe o nouă eră la CFR Cluj! Marius Şumudică (50 de ani) e noul antrenor al campioanei României, iar acesta va semna miercuri contractul cu echipa din Gruia. Cele două părţi s-au pus de acord şi în privinţa obiectivului din acest sezon.

Edi Iordănescu se desparte de CFR Cluj, după ce a cucerit titlul şi a calificat echipa în preliminariile Champions League. El şi-a anunţat decizia printr-o postare pe Facebook, în care a oferit o explicaţie şi prin care şi-a luat adio de la oamenii din club şi de la suporteri. Fostul preşedinte de la CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a găsit o explicaţie pentru despărţire.

Marius Şumudică, noul antrenor de la CFR Cluj. Semnează miercuri contractul şi are un obiectiv clar

Antrenorul care a devenit campion cu Astra Giurgiu revine în România după patru ani în care a antrenat în străinătate. Marius Şumudică e liber de contract din martie, iar acum a primit oportunitatea de a se lupta, din nou, pentru trofeul Ligii 1. 

Sursele Telekom Sport susţin că Marius Şumudică va fi noul antrenor de la CFR Cluj, iar el va semna miercuri contractul. Conducerea a bătut deja palma cu tehnicianul cu care a negociat şi Gigi Becali venirea la FCSB. 

Obiectivul lui Marius Şumudică va fi calificarea într-o grupă europeană, pentru ca CFR Cluj să aibă un parcurs cât mai lung, de pe urma căruia să încaseze sume importante de bani, aşa cum a făcut-o şi în ultimele sezoane. 

În plus, principalul se va bucura de susţinerea totală a conducerii campioanei României. Şumi a primit asigurări că promisiunile pe care le-a obţinut din partea şefilor din Gruia se vor îndeplini, inclusiv un buget de transferuri satisfăcător prin care să întărească echipa. 

  • În România, Marius Şumudică le-a mai antrenat pe: Rapid, Rocar, Inter Gaz Bucureşti, Farul, Gloria Bistriţa, Astra, FC Braşov, FC Vaslui, U Cluj şi Concordia Chiajna.

Din ultimele informaţii, Marius Şumudică s-ar fi luptat pentru banca tehnică a CFR-ului cu Laszlo Boloni şi Constantin Gâlcă. 

CFR Cluj, aproape sigură de un loc într-o grupă europeană

"Feroviarii" pornesc din primul tur preliminar Champions League, iar apariţia noii competiţii, Conference League, a făcut ca CFR Cluj să fir aproape sigură de prezenţa într-o grupă. De altfel, CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi şi-au aflat posibilele adversare din preliminarii. 

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica antrenor cfr clujmarius sumudica obiectiv cfr cluj 

viewscnt
Articole similare