Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care sunt variantele de calificare în semifinale ale România după victoria cu Spania

Care sunt variantele de calificare în semifinale ale România după victoria cu Spania

Handbal

Comentarii

Naţionala de handbal feminin a României a învins, marţi, la Nancy, reprezentativa Spaniei, cu scorul de 27-25 (10-12), în penultimul meci din grupa a II-a, la CE din Franţa. Tricolorele au 6 puncte şi vor juca ultima partidă, miercuri, cu Ungaria, pentru calificarea în semifinalele competiţiei.

CUM MERG ”TRICOLORELE” MAI DEPARTE

• Victorie cu Ungaria - Calificare în semifinale de pe locul 2. Ne putem califica de pe locul unu în cazul în care Olanda scoate cel mult un punct din partidele cu Norvegia şi Germania. Dacă vom fi la egalitate de puncte cu olandezele, ele vor ocupa prima poziţie datorită victoriei din meciul direct

Şi egalulul cu Ungaria ne asigură calificarea în semifinale. În acest caz mai putem prinde primul loc în grupă doar dacă Olanda pierde atât cu Norvegia, cât şi cu Germania.

Dacă pierdem cu Ungaria mergem mai departe dacă Norvegia se impune în ultimele două meciuri rămase, cu Olanda şi Spania. La egalitate în 3, România ar avea cel mai bun golaveraj, dacă pierde la cel mult două goluri diferenţă cu Ungaria. Poate pierde şi la trei goluri diferenţă, dacă marchează cel puţin 31 de goluri. Altfel, nordicele vor merge în semifinale.

Afla mai multe despre: nationala de handbaleuro handbal 

viewscnt
Articole similare