Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cariera mi-a încheiat-o forţat Ceauşescu. A zis: 'Băi, iar joacă Boc ăsta?"'. Dezvăluirile fostului jucător al naţionalei: "Am spus că nu se poate, că îmi iau copilul în braţe şi ies în faţa maşinii" VIDEO

"Cariera mi-a încheiat-o forţat Ceauşescu. A zis: 'Băi, iar joacă Boc ăsta?"'. Dezvăluirile fostului jucător al naţionalei: "Am spus că nu se poate, că îmi iau copilul în braţe şi ies în faţa maşinii" VIDEO

Special

Comentarii

Alexandru Săbău l-a avut invitat, în cadrul emisiunii "TOP INTERVIURI", pe fostul internaţional Alexandru Boc.

Alexandru Boc, carieră încheiată de Nicolae Ceauşescu

Fostul internaţional român a povestit despre măsurile abuzive luate în vremea regimului comunist, dar şi despre implicarea lui Nicolae Ceauşescu în privinţa carierei sale de jucător: 

"Cariera mi-a încheiat-o forţat Ceauşescu. Când a auzit, a zis: "Băi, iar joacă Boc ăsta?" Şi era generalul Dragnea care în momentul când am scris scrisoarea la Europa Liberă, fără nicio aberaţie, am spus că nu se poate, că îmi iau copilul în braţe şi ies în faţa maşinii să văd ce are. Toată lumea zice că Ceauşescu. 

Mă cheamă generalul Dragnea: "Sandule, scrie o scrisoare la Europa Liberă de dezminţire". "Păi, stai, domnule, cum să dezmint, ce să spun, că joc când toată Europa ştie că nu joc?" Mi-a dat aprobare să fac Şcoala de Antrenori şi am făcut Şcoala de Antrenori cu Cornel Dinu, deci puteam să fiu antrenor, nu puteam să fiu jucător", a declarat Alexandru Boc.  

VEZI AICI EMISIUNEA TOP INTERVIURI CU ALEXANDRU BOC

Fostul fundaş al naţionalei României, Alexandru Boc, a povestit, alături de Alexandru Săbău, la "Top Interviuri", cele mai aprinse subiecte din viaţa sa. Fostul jucător de la Petroul Ploieşti, Dinamo Bucureşti, Sportul Studenţesc, Rapid Bucureşti şi Universitatea Craiova are o mulţime de poveşti palpitante din epoca de aur, nostalgică, a fotbalului românesc.

În cariera sa, fotbalistul născut la Vaşcău, judeţul Bihor, a mai cochetat cu actoria, a fost observator, dar şi vicepreşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Alexandru Boc a povestit cum a ajuns să rateze Campionatul Mondial din Mexic 1970, a ispăşit 13 luni de carceră, şi ce influenţe a avut securitatea în toate aceste întâmplări.

 

Afla mai multe despre: alexandru boc 

viewscnt
Articole similare