Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Carlo Ancelotti vrea să transfere la Everton un fost elev de la Napoli. "Caramelele" trebuie să plătească 50 de milioane de euro

Carlo Ancelotti vrea să transfere la Everton un fost elev de la Napoli. "Caramelele" trebuie să plătească 50 de milioane de euro

Premier League

Comentarii

Hirving Lozano (24 de ani), fotbalistul lui Napoli, poate schimba echipa în vară, după ce nu s-a adaptat pe San Paolo şi nu a dat randamentul scontat de italieni.

Carlo Ancelotti (60 de ani), antrenorul lui Everton, e cel care îl doreşte în Premier League pe fostul său elev de l Napoli. "Don Carlo" a fost angajat să formeze o echipă competitivă la Everton, iar "Caramelele" caută soluţii pentru a-şi întări echipa. Gazzetta dello Sport scrie că formaţia de pe Goodison Park îl vrea pe mexicanul Lozano, dar Napoli e gata să se despartă de el cu o singură condiţie.

Napoli a plătit 50 de milioane de euro pentru aducerea lui Hirving Lozano de la PSV Eindhoven în vara trecută, iar napoletanii sunt dispuşi să se despartă de fotbalistul mexican doar dacă vor primi în schimbul său aceeaşi sumă pe care au scos-o din conturi în urmă cu un an. Lozano nu s-a adaptat la viaţa din Italia şi la noul său club şi nu a dat randamentul pe care îl aşteptau cei de pe San Paolo. Lozano îl poate ajuta pe Ancelotti să-şi îndeplinească obiectivul pentru sezonul viitor, de a califica-o pe Everton în Europa.

Hirving Lozano a jucat 26 de meciuri pentru Napoli, în toate competiţiile sezonului trecut, dar a marcat doar trei goluri şi a oferit două pase de gol. Spre deosebire de sezonul trecut, când Lozano a reuşit 21 de goluri şi şi-a trecut în cont 12 pase decisive în 40 de meciuri din toate competiţiile pentru PSV.

  • 28 de milioane de euro este cota actuală de piaţă a lui Hirving Lozano, potrivit specialiştilor de la Transfermarkt

Afla mai multe despre: carlo ancelottihirving lozanotransferevertonnapoli 

viewscnt
Articole similare