Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Carlos Tevez, nemulţumit de locaţia finalei Copa Libertadores: ”Este ruşinos, ne-au spulberat visul!”

Carlos Tevez, nemulţumit de locaţia finalei Copa Libertadores: ”Este ruşinos, ne-au spulberat visul!”
Comentarii

După ce în noiembrie autocarul Bocăi Juniors a fost atacat de fanii lui River Plate, finala a fost mutată la Madrid, pe Santiago Bernabeu. Unul din cei mai importanţi jucători, Carlos Tevez, s-a declarat nemulţumit de această decizie.

Returul finalei dintre River Plate şi Boca Juniors se va disputa duminică, pe Santiago Bernabeu, după incidentele care au avut loc pe străzile din Buenos Aires. Autocarul celor de la Boca a fost atacat în momentul în care se îndrepta spre stadionul El Monumental, iar mai mulţi jucători au fost răniţi.

”O să fie ciudat să jucăm aici, dar este important să ne concentrăm mai mult pe joc. Cred că este ruşinos pentru fani mai mult, decât pentru jucători. Ne-au spulberat visul de a juca finla la noi în ţară”, a declarat Carlos Tevez (32 de ani) pentru BBC Sport.

Acesta este considerat cel mai important meci dintre două echipe de club din istoria fotbalului argentinian. Meciul tur dintre cele două s-a terminat la egalitate, scor 2-2. ”Meciul este important pentru că e o finală totuşi. Este mai puţin obişnuit pentru locul în care va trebui să jucăm, dar este finala Copei Libertadores”, a adăugat Tevez.

Afla mai multe despre: carlos tevezreal madridsantiago bernabeumadridcopa libertadoresboca juniorsriver platedecizieruşinereturfinalabuenos airesel monumentalvisruşinos 

viewscnt
Articole similare