Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cartea "O viaţă de câine" va fi lansată sâmbătă şi la Cluj. Ioan Ovidiu Sabău şi Lobonţ, invitaţi speciali

Cartea "O viaţă de câine" va fi lansată sâmbătă şi la Cluj. Ioan Ovidiu Sabău şi Lobonţ, invitaţi speciali

Dinamo București

Comentarii

Lansarea cărţii "O viaţă de câine – istoria unui suporter dinamovist", scrisă de Sabin Dăniţă într-un dialog cu Silviu Ciuhulescu va avea loc în Cluj-Napoca, sâmbătă, 18 mai, ora 13.30.

Evenimentul va avea loc la pub-ul sportiv Warm-Up. La manifestare vor participa – în calitate de invitaţi speciali – jurnalişti sportivi, oameni de fotbal, scriitori şi foste glorii dinamoviste. Evenimentul va fi urmat de o discuţie despre rolul presei şi literaturii sportive în fotbal, amintiri cu şi despre suporteri, o sesiune de autografe, o sesiune de poze, iar la final, evenimentul se va încheia cu o discuţie despre spiritul dinamovist.
 
Cu o prefaţă semnată de Cornel Ţălnar, scrisă sub forma dialogurilor şi acoperind o istorie zbuciumată de-a lungul a cinci decenii cartea „O viaţă de câine” se vrea a fi, prin insolitul ei tematic, un reper în panoplia afectivă a oricărui suporter dinamovist.
 
Pentru prima oară un „câine” autentic, Silviu Ciuhulescu, recrutat din masa aparent informă a suporterilor capătă identitate şi se livrează publicului la capătul unei confesiuni de credinţă. Poveştile lui trec prin evantaiul tuturor trăirilor pe care doar un suporter le poate vieţui. 
 
Triumful victoriilor, gustul de cenuşă al înfrângerilor, speranţa, credinţa, fidelitatea faţă de o echipă, toate astea sunt narate în volumul de faţă cu o sinceritate absolută şi cu o fervoare unică. 
 
Clujul va fi reprezentat prin participarea a două foste glorii dinamoviste, Ioan Ovidiu Sabău şi Bogdan Lobonţ, dar şi prin prezenţa fostului arbitru FIFA, Sorin Corpodean, alături de jurnalişti locali. Alţi invitaţi speciali vor fi Cornel Ţălnar, Sebastian Moga şi Laurenţiu Moldovan. Cartea a fost lansată pe 4 mai şi la Alba-Iulia

Afla mai multe despre: carte 

viewscnt
Articole similare