Experiențe împreună.
You are here:

Cârţu, mesaj categoric pentru CCA: "Nu mai vrem arbitri din Bucureşti! Până când dăm cu VAR, n-avem ce face..."

Cârţu, mesaj categoric pentru CCA: "Nu mai vrem arbitri din Bucureşti! Până când dăm cu VAR, n-avem ce face..."

U Craiova

Noul preşedinte al clubului din Bănie, Sorin Cârţu, solicită evitarea delegărilor arbitrilor din Capitală la duelurile dintre Craiova şi rivala din Bucureşti.

Instalat de două zile ca oficial al Universtităţii, Sorin Cârţu, a ieşit la atac. Primii vizaţi oficialii CCA de la Bucureşti. 
 
“Arbitrii au fost mereu factori decizionali. Până când dăm cu VAR, n-avem ce face... Vorbeam de mai multă vreme vizavi de această idee, ca la partidele cu Steaua să nu mai fie arbitri din Bucureşti. Ce e asta? Joc cu Steaua şi să fie arbitru din Capitală. Doar sunt atâţia arbitri buni în ţară. E Haţegan, e Istvan, e Feşnic, sunt mulţi. Să nu mai fie arbitru din Bucureşti ca să nu mai fie polemici. Aţi văzut ce s-a întâmplat la ultimul meci”, a comentat Cârţu .
 
Produs al şcolii de fotbal craiovene, Cârţu a făcut junioratul la CSS Craiova. În 1973 câştigă campionatul de tineret al României, iar doi ani mai târziu este golgheter al diviziei „B” cu Electroputere. Pe 22 august 1976, debutează cu gol la Universitatea în victoria cu 5-1 contra Progresului Bucureşti.
 
Trei cupe şi două titluri de campion este palmaresul lui Sorin Cârţu ca jucător, căruia îi va adăuga în 1991 eventul din postură de antrenor.
 
În 283 de meciuri în Divizia A a marcat de 107 ori, în timp ce în partidele europene în cele 37 de apariţii a marcat 11 goluri, fiind fotbalistul român cu cele mai multe goluri înscrise în cupele europene. În septembrie 2014 a fost cooptat în stafful Ştiinţei în funcţia de director tehnic. În campionatul 2014-2015, împreună cu Emil Săndoi, a condus echipa pe locul 5, reuşind o serie fantastică de 19 partide fără înfrângere, record în istoria de 68 de ani a Ştiinţei.

 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta