Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât de mici am ajuns. Ce a declarat selecţionerul Norvegiei după victoria cu 4-0 în faţa României: ”Cu tot respectul o spun”

Cât de mici am ajuns. Ce a declarat selecţionerul Norvegiei după victoria cu 4-0 în faţa României: ”Cu tot respectul o spun”

Echipa națională

Comentarii

Lars Lagerback, selecţionerul Norvegiei, a declarat că jucătorii au vrut cu România să se răzbune pentru eşecul cu Serbia, din barajul pentru EURO 2020. În acelaşi timp, Lagerback spune că România a spus elegant că România a fost o adversară incomparabil mai slabă faţă de Serbia.

Norvegia a făcut o demonstraţie de fotbal şi s-a impus cu 4-0 în faţa României, în etapa a treia din grupele Ligii Naţiunilor. Lars Lagerback spune că jucătorii săi au vrut o răzbunare pentru eşecul cu Serbia.

Ce a declarat selecţionerul Norvegiei după victoria în faţa României

Norvegienii au obţinut o victorie entuziasmantă în faţa României, dar este o palidă consolare pentru ratarea calificării la EURO 2020. Norvegia a pierdut cu 2-1 în faţa Serbiei, după 120 de minute, în barajul pentru turneul final care va avea loc şi la Bucureşti. Selecţionerul Norvegiei a declarat că jucătorii săi au vrut să se răzbune pentru acel rezultat, dar, în acelaşi timp, spune elegant că România a fost o adversară mult mai slabă faţă de Serbia.

”Este treaba mea să-i ţin cu picioarele pe pământ, dar nu cred că suntem deja cu capul în nori. Cu tot respectul pentru România, acum adversarul a fost puţin diferit (n.r. faţă de Serbia). Dar am observat la jucători că erau dornici de răzbunare. Am văzut asta şi când au intrat pe teren. Era foarte clar că voiau să câştige”, a declarat Lars Lagerbäck, potrivit dagsavisen.no.

Haaland a dat trei goluri în meciul cu România, dar este nemulţumit

Vedeta Borussiei Dortmund a făcut spectacol în partida cu România şi a reuşit un hat-trick. Haaland a arătat mult prea multă calitate în duelul cu apărarea noastră şi a marcat aproape de fiecare dată când a avut ocazia. Însă a avut şi câteva ratări importante. La finalul meciului, atacantul de 20 de ani susţine că şi-ar fi dorit să înscrie şi mai multe goluri: ”Aş fi vrut să înscriu mai mult. Este puţin frustrant că nu poţi fructifica toate ocaziile”, a declarat Haaland pentru televiuziunea TV 2, după Norvegia - România 4-0.

Ce a declarat Martin Odegaard după victoria Norvegiei cu România

Mijlocaşul lui Real Madrid a rămas şi el marcat de ratarea calificării la EURO 2020, după ce a pierdut cu 2-1 în faţa Serbiei, la meciul de baraj. Odegaard (21 de ani) spune că ar fi preferat o victorie în faţa Serbiei, nu cu România: ”Este cam trist că am făcut-o astăzi (n.r. aseară) şi nu împotriva Serbiei”, a spus Odegaard.

Afla mai multe despre: lars lagerback 

viewscnt
Articole similare