Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză TOTALĂ în Liga I. Starurile lui Gigi Becali de la FCSB au semnat în acelaşi timp. Fanii sunt în culmea fericirii

Surpriză TOTALĂ în Liga I. Starurile lui Gigi Becali de la FCSB au semnat în acelaşi timp. Fanii sunt în culmea fericirii

FCSB

Comentarii

Doi dintre foştii jucători ai celor de la FCSB s-au întors în Liga I şi sunt pregătiţi acum să lupte pentru salvarea de la retrogradare alături de echipele lor.

Mihai Costea a fost jucătorul în care Gigi Becali şi-a pus cele mai mari speranţe în 2011, când l-a transferat în schimbul sumei de 1,4 milioane de euro, de la Universitatea Craiova. Atacantul a stat patru ani la FCSB, însă nenumăratele probleme din viaţa personală, în special cele cauzate de relaţia pe care a avut-o cu Daniela Crudu, au făcut ca Mihai Costea să fie dat afară ruşinos de Gigi Becali în 2015.

Anii au trecut, iar după o experienţă nereuşită la FC Voluntari, atacantul a tot schimbat echipele din zona arabă, unde şi-a trecut în CV nume precum Ittihad Kalba, Fujairah sau Al Arabi. Acum, ajuns la 32 de ani, Mihai Costea a revenit în Liga I şi este pregătit să se lupte pentru salvarea de la retrogradare alături de Chindia Târgovişte.

Surpriză TOTALĂ în Liga I. Starurile lui Gigi Becali de la FCSB au semnat în acelaşi timp

"Nu am mai lucrat de mult timp cu Mihai, de la naţionala de tineret, însă l-am mai urmărit la Craiova. El mi-a spus că are unele discuţii cu formaţii din Golf, e adevărat că este în urmă cu pregătirea, o să vedem ce se întâmplă în perioada viitoare. Îmi aduc aminte că Mihai avea calităţi deosebite şi poate fi un câştig, meciul cu cei de la Clinceni nu poate fi edificator, chiar mi-a zis că nu este pus la punct din punct de vedere fizic" , a declarat antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, pentru prosport.ro.

La finalul săptămânii trecute, a avut loc un meci amical între Chindia şi Academica Clinceni. Dacă târgoviştenii l-au testat pe Mihai Costea, ilfovenii au avut şi ei în teren un fost atacant de bază de la FCSB. Raul Rusescu şi-a încheiat aventura în Turcia, după ce, în ultimii cinci ani, a trecut pe la Osmanlispor şi pe la Giresunspor, iar acum a semnat cu Academica Clinceni, unde sunt şi foştii săi colegi de la FCSB, Cristian Tănase şi Florin Gardoş.

Afla mai multe despre: gigi becalisteauafcsb 

viewscnt
Articole similare