Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cătălin Anghel, dezamăgit de evoluţia echipei sale: ”Nu am avut ocazii. Trebuie să câştigăm la Iaşi!”

Cătălin Anghel, dezamăgit de evoluţia echipei sale: ”Nu am avut ocazii. Trebuie să câştigăm la Iaşi!”

Farul Constanța

Comentarii

FC Voluntari a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Viitorul, în etapa a treia a play-out-ului Ligii I.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Jefte, în minutul 28. La finalul partidei, Cătălin Anghel, antrenorul echipei FC Voluntari, s-a declarat dezamăgit de evoluţia echipei sale:

”E greu de digerat pentru că adversarul nu şi-a creat ocazii. Dar, nici noi nu am reuşit să facem asta. Nu am reuşit să producem oportunităţi, să ne mişcăm mai mult, iar atunci când nu ai ocazii, e greu să speri să egalezi. Trebuie să ne gândim că primul nostru obiectiv este să ne refacem cât mai repede, pentru că avem un nou meci important la Iaşi şi avem nevoie de trei puncte.” a spus Anghel.

El a mărturisit că Gică Hagi rămâne alături de echipă în aceste momente dificile: ”Nu cred că arbitrul ne-a oprit să marcăm, problema este la noi.  Avem nevoie să fim în alte condiţii din punct de vedere mental, pentru că următorul pas este să câştigăm. Gică este lângă noi şi aşa va fi tot timpul. Ne ajută când poate şi cât poate” a mai declarat tehnicianul formaţiei Viitorul Constanţa.

Afla mai multe despre: cătălin anghelviitorul constanţa 

viewscnt
Articole similare