Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cătălin Moroşanu a luat FOC! A văzut pumnul încasat de Dan Alexa de la Anamaria Prodan şi a trecut la ameninţări: "O lipesc de perete. Mamă, mamă" VIDEO

Cătălin Moroşanu a luat FOC! A văzut pumnul încasat de Dan Alexa de la Anamaria Prodan şi a trecut la ameninţări: "O lipesc de perete. Mamă, mamă" VIDEO

Diverse

Comentarii

Luptătorul de K1, Cătălin Moroşanu, a fost sincer, în momentul în care a văzut cum Anamaria Prodan l-a agresat pe Dan Alexa, la finalul unei partide a Astrei Giurgiu.

Cătălin Moroşanu, reacţie dură după conflictul dintre Anamaria Prodan şi Dan Alexa

În urmă cu un an, finalul partidei dintre Astra Giurgiu şi FC Botoşani a adus momente şocante în parcarea stadionului. Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa, iar recent Cătălin Moroşanu a avut o reacţie în privinţa acelui eveniment. 

Celebrul luptător din K1, Cătălin Moroşanu, susţine că nu s-ar fi purtat "cu mănuşi", precum a făcut-o Dan Alexa. Cătălin Moroşanu a recunoscut că ar fi reacţionat la fel de violent, precum impresarul. 

"Mamă, mamă, dar ce croşeu i-a dat. Tu ai văzut cum a dat? Dacă eram eu în locul lui Alexa... Sincer, nu am dat niciodată într-o femeie, dar să ferească Dumnezeu să vină o femeie să-mi dea una, că o lipesc de perete. Alexa e băiat finuţ. E drăcoasă (n.r. - Anamaria Prodan), o cunosc. Am mai avut un proiect de televiziune şi e foarte 'înţepată'. Nu mai era unde e acum. Se pare că i-a ieşit şi aici ce şi-a propus. 

Depinde de fiecare acum. El a fost un gentleman (n.r. - Dan Alexa). Dacă mie venea şi-mi dădea una, o lipeam de perete. Nu aş accepta niciodată asta, nu am dat niciodată într-o femeie", a declarat celebrul luptător român în cadrul emisiunii Look Sport LIVE. 

Motivul pentru care Anamaria Prodan l-a agresat pe Dan Alexa e şi acum unul ambiguu. Se spune că de vină ar fi fost nişte reproşuri pe care Dan Alexa i le-a adus impresarei, legate de aducerea anumitor jucător. Gurile rele spun că este vorba de altceva şi că nu este o simplă prietenie între ei. Dincolo de bârfe, Anamaria Prodan şi Alexa au rămas prieteni, iar motivul aplicării acelui croşeu este cunoscut doar de ei.

Afla mai multe despre: catalin morosanudan alexaanamaria prodanbataie dan alexa anamaria prodan 

viewscnt
Articole similare