Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cătălina Ponor despre dezastrul din gimnastică. "Ne aşteptam la asta" vs. "Avem un avantaj"

Cătălina Ponor despre dezastrul din gimnastică. "Ne aşteptam la asta" vs. "Avem un avantaj"

Gimnastică

Comentarii

Cătălina Ponor este între sportivele cu cele mai multe medalii la Jocurile Olimpice pentru România. Constănţeanca a analizat situaţia la mai puţin de o lună de la dezastrul delegaţiei tricolore.

România are doi calificaţi la Jocurile Olimpice, pe Maria Holbură la feminin şi pe Marian Drăgulescu la masculin. La echipe însă a fost dezastru, niciuna dintre echipe nereuşind măcar să se aporpie de locurile care au asigurat calificarea la Tokyo.

"Noi ne aşteptam să fie lucrul ăsta. Nu e o ruşine pentru că nu s-a mai întâmplat. Cred că avem un avantaj. Faptul că avem un an în plus de a reface totul de la cap la coadă.

Greşeli se fac peste tot. Plecând de sus, până jos, la sportivi. Nu cred că e e un singur factor care deteriorează gimnastica. Sper să dorească să profite de acest an în plus şi să schimbe absolut tot", a declarat Ponor. 

Ponor a vorbit şi despre decizia luată de Federaţia de gimnastică, aceea de a descentraliza loturile olimpice, cu alte cuvinte, fiecare sportiv de la lot urmează să se pregătească la echipa de club. 

"Cred că e o decizie bună, momentan. În acelaşi timp, consider că trebuie totul curăţat şi luat totul de la capăt", a declarat Ponor. 

Afla mai multe despre: ponorjocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare