Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câţi bani au primit jucătorii de la FC Botosani după ce au răpus-o pe Craiova! Sumele pe care le-a oferit Valeriu Iftime

Câţi bani au primit jucătorii de la FC Botosani după ce au răpus-o pe Craiova! Sumele pe care le-a oferit Valeriu Iftime

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani s-a impus cu 3-2 în deplasarea de la Craiova, într-un meci al etapei cu numărul 7 din play-off-ul Ligii 1.

Botoşani a deschis scorul prin Al Mawas în minutul 9. Nistor a egalat în minutul 25, dar Chindriş i-a readus din nou pe modoveni în avantaj, după ce a înscris în minutul 45+3. Ivan a egalat în minutul 57, dar Papa a adus victoria lui FC Botoşani cu 3 minute înainte de finalul partidei. Meciul nu a fost lipsit de incidente. Ţigănaşu a fost eliminat de la Botoşani, iar Vătăjelu şi Bancu de la Craiova au fost şi ei trimişi la cabine. 

După această victorie, moldovenii au primit şi un bonus. Baieţii lui Marius Croitoru a luat câte 3.000 de lei fiecare, potrivit Ziare.com. Sursa menţionată a scris şi despre problemele financiare de la Botoşani. Jucătorii sunt neplătiţi de câteva luni, iar prima este necesară fotbalistilor. 

FC Botoşani ocupă locul 5 în clasament, fiind la 2 puncte de Sepsi, ocupanta locului 4, şi la 6 de Universitatea Craiova. Până la sfârşitul campionatului mai sunt 3 etape de jucat, iar Veleriu Iftime ar fi promis prime pentru clasarea în primele 6 echipe din campionat. Aceasta ar urma să fie plătită la sfârşitul sezonului. 

Afla mai multe despre: fc botoşani 

viewscnt
Articole similare