Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Către cine s-ar putea orienta FRF dacă Rădoi pleacă: "Nu, de ce să mă mire? Totuşi, poate că el e numărul 1, nu are echipă acum"

Către cine s-ar putea orienta FRF dacă Rădoi pleacă: "Nu, de ce să mă mire? Totuşi, poate că el e numărul 1, nu are echipă acum"
Comentarii

Basarab Panduru a anunţat ce variante pot fi luate în calcul de Federaţia Română de Fotbal, dacă Mirel Rădoi va pleca. Printre antrenorii amintiţi se numără şi Laurenţiu Reghecampf, principalul Universităţii Craiova.

Panduru, despre cine ar putea fi selecţioner în locul lui Mirel Rădoi

Fostul expert Telekom Sport, în prezent secund la Universitatea craiova în staff-ul lui Laurenţiu Reghecampf, crede că Mirel Rădoi îşi va menţine decizia şi va părăsi postul de selecţioner, la finalul celor două partide din campania de calificare, cu Islanda şi Liechtenstein. 

Întrebat dacă ar fi mirat în cazul în care şefii fotbalului românesc i-ar propune lui Laurenţiu Reghecampf banca tehnică a naţionalei, secundul său nu a stat pe gânduri. În plus, antrenorul a înaintat o listă cu mai multe nume importante şi a fost de părere că Olăroiu ar fi favorit. 

"Nu, de ce să mă mire? (n.r. - dacă ar fi selecţioner Laurenţiu Reghecampf). E un antrenor cu experienţă, care ştie ce face. Mi se pare o soluţie Reghe, 'Regele' (n.r. - Gică Hagi) mi se pare o soluţie, Dan Petrescu. Totuşi, Olăroiu poate că e numărul unu, că nu are echipă acum. 

Am mai spus că trebuie să facem tot posibilul să-l aduce pe Olăroiu. Sunt antrenori care emerită să ajungă selecţioner. Cred că e foarte bine dacă o să fie tot un român", a declarat Basarab Panduru pentru Telekom Sport. 

Răspunsul final în privinţa naţionalei vine după următoarele două meciuri

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat că decizia finală în privinţa lui Mirel Rădoi va fi anunţată la finalul partidelor din grupa de calificare la Campioantul Mondial. Federaţia îşi doreşte ca selecţionerul să continue, dar antrenorul trebuie convins să-şi prelungească înţelegerea. "Concluzia e că vom lua o decizie împreună după terminarea acestor două meciuri, importante pentru noi şi din care vrem maximum", a susţinut Burleanu. 

Ce le-a spus Laurenţiu Reghecampf jucătorilor când a ajuns Basarab Panduru în Bănie: ”Vedeţi că a fost la TV înainte”

 

 

Afla mai multe despre: mirel radoibasarab panduruechipa nationalaromanialaurentiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare