Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Caz straniu în Liga 1: Alex Ioniţă, de negăsit de trei zile. Astra l-a dat dispărut

Caz straniu în Liga 1: Alex Ioniţă, de negăsit de trei zile. Astra l-a dat dispărut

Superliga

Comentarii

Alexandru Ioniţă, fotbalist aflat la un pas de revenirea la Astra, nu s-a mai pregătit de trei zile cu giurgiuvenii, iar antrenorul echipei nu mai ştie nimic de el.

Alex Ioniţă, în vârstă de 25 de ani, s-a despărţit în această iarnă de Universitatea Craiova, club la care a fost împrumutat de la CFR Cluj în prima parte a sezonului. Deşi a fost la un pas de Rapid, Ioniţă a fost "deturnat" de Astra şi a efectuat deja un prim antrenament sub comanda lui Bogdan Andone. În ultimele zile, însă, jucătorul nu s-a mai prezentat la antrenamente, iar situaţia sa a redevenit incertă.

Caz straniu: Alex Ioniţă, de negăsit de 3 zile. Astra l-a dat dispărut

"Ioniţă... Îl ştim, îl ştiam de la Rapid, a debutat şi la Rapid când eram cu Şumi în perioada de la Rapid, un jucător de calitate, care ne va ajuta cu siguranţă şi sper să fie cât mai curând alături de noi.  (n.r. - dacă este jucătorul Astrei) Eu sper că da. Acum, să vă spun 100% în momentul ăsta nu am nicio certitudine. El am înţeles că a avut o hârtie pentru 24 de ore ca să se antreneze cu noi. A fost în acea zi la antrenament dar lucrurile nu s-au rezolvat în ziua respectivă.

Din ziua aceea nu l-am mai văzut, nu ştiu exact care e situaţia lui. Am înţeles că a făcut o săptămână de pauză în Bucureşti, după perioada de pregătire de la Craiova, a stat o săptămână fără antrenament, a făcut o zi cu noi, iar de trei zile nu l-am văzut.

A venit în ziua aceea la antrenament, credeam că lucrurile se vor rezolva, a făcut antrenament cu echipa rămânând ca a doua zi să vină, să îi facem un program suplimentar de antrenament, să ajungă din urmă echipă, dar nu a mai venit", a declarat Bogdan Andone, într-o conferinţă de presă.

Alex Ioniţă, la un pas de revenirea la Astra

Alex Ioniţă a mai jucat pentru Astra între 2014 şi 2018. El a fost transferat de la Rapid, club la care şi-a început cariera, cu 500.000 de euro şi vândut pe o sumă de două ori mai mare la CFR Cluj. Pentru ardeleni, Ioniţă a reuşit doar trei goluri şi două pase decisive, în 40 de apariţii şi a fost cedat la U Craiova. Jucătorul crescut în Giuleşti nu s-a impus nici în Bănie. A adunat doar 11 meciuri, un gol şi un assist, iar oltenii au renunţat la el.

Afla mai multe despre: ionita 

viewscnt
Articole similare