Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cazul Sala revine în actualitate! Ce se întâmplă cu suma de transfer pentru fotbalistul decedat

Cazul Sala revine în actualitate! Ce se întâmplă cu suma de transfer pentru fotbalistul decedat
Comentarii

Emiliano Sala a murit pe 21 ianuarie, chiar când se ducea la Cardiff pentru a semnat cu formaţia din Premier League. Nici până acum nu s-a decis ce se întâmplă cu suma de transfer pentru fostul fotbalist.

În luna martie, FC Nantes a înregistrat la FIFA o plângere, cerând celor de la Cardiff City achitarea a 17 milioane de euro, sumă pentru care s-au înţeles atunci când au negociat transferul lui Sala. 

Cardiff City a refuzat, până în acest moment, să plătească suma, motivând faptul că în momentul decesului Sala era încă jucătorul celor de la Nantes. 

FIFA urmează să judece cazul miercuri, 25 septembrie, la Zurich pentru a decide ce se întâmplă cu cele 17 milioane. 

CAZUL "SALA" REVINE ÎN ACTUALITATE

Epava avionului în care se aflau fotbalistul argentinian Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson a fost găsită, la 3 februarie, pe fundul Canalului Mânecii.

La 7 februarie, autorităţile britanice au anunţat că au recuperat din epava avionului trupul neînsufleţit al fotbalistului Emiliano Sala. Trupul pilotului David Ibbotson nu a fost găsit.

Avionul de tip Piper Malibu, în care se aflau Sala şi pilotul, a fost dat dispărut, la 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Afla mai multe despre: emiliano salafifa 

viewscnt
Articole similare