Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a declarat într-o discuţie privată despre meci Wim Fissette, antrenorul lui Kerber şi cel care a pregătit-o în trecut pe Halep

Ce a declarat într-o discuţie privată despre meci Wim Fissette, antrenorul lui Kerber şi cel care a pregătit-o în trecut pe Halep

Tenis

Comentarii

Christopher Clarey, editorialist la New York Times, susţine că a purtat o discuţie cu Wim Fissette, actualul antrenor al lui Kerber şi cel care a pregătit-o pe Simona Halep înainte ca românca să apeleze la Darren Cahill. Acesta i-a explicat motivul pentru care Kerber a pierdut cu Halep.

Simona Halep a plecat cu un uşor dezavantaj în semifinala cu Angelique Kerber. Wim Fissette, antrenorul nemţoaicei, a pregătit-o înainte şi pe Simona Halep, ceea ce înseamnă că îi cunoştea o parte din punctele slabe. Simona a reuşit totuşi să câştige, la finalul unui meci dramatic, în care s-a impus cu 6-3, 4-6, 9-7.

După meci, Christopher Clarey, jurnalist şi specialist în tenis la New York Times, susţine că a purtat o scurtă discuţie cu Wim Fissette: ”Tocmai am vorbit cu Wim Fissette, antrenorul lui Kerber. "Jos pălăria pentru Halep", a spus el, jucătoare pe care a antrenat-o în trecut. A spus că Kerber a plătit preţul prea multor meciuri jucate în primele săptămâni ale lui 2018”.

Afla mai multe despre: christopher clareysimona halepangelique kerberwim fissette 

viewscnt
Articole similare