Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a observat Gică Hagi la Ianis după ce s-au comparat: "Cred că la lucrul ăsta m-a depăşit deja". A dezvăluit cât lipseşte de la Rangers

Ce a observat Gică Hagi la Ianis după ce s-au comparat: "Cred că la lucrul ăsta m-a depăşit deja". A dezvăluit cât lipseşte de la Rangers

Farul Constanța

Comentarii

Ianis Hagi a stat aproape de tatăl său, Gică Hagi, iar "Regele" a dezvăluit ce a observat la fiul său în privinţa carierei fotbalistice.

Gică Hagi, despre Ianis: "Cred că la lucrul ăsta m-a depăşit deja"

Ianis Hagi a fost lovit de ghinion în acest sezon. Internaţionalul român s-a accidentat grav într-un meci al lui Rangers şi va lipsi jumătate de an. El poate rata şi startul sezonului următor. 

Totuşi, Ianis primeşte laude din partea lui Gică Hagi, care a remarcat capitolul la care crede că a fost depăşit de junior. 

"E bine. Aţi văzut şi mesajul lui, sunt sigur că e concentrat, e conştient că a avut un ghinion mare. Dar o să înveţe din toate, o să devină mai puternic. Face parte din joc, acesta e riscul meseriei, şi l-a asumat de când a fost tânăr. Din păcate, s-a întâmplat într-un moment extraordinar al lui. Asta e, trebuie să stea şase luni, doctorii ştiu. E bine moral, îşi face un program de reabilitare postoperatorie pentru a ajunge ca nou.

E încrezător, e puternic, mult mai puternic decât mine ca mod de a munci. Cred că la lucrul ăsta m-a depăşit deja. El e chiar 100% profesionist. Cum a zis Gerrard: 'Singura lui teamă faţă de Ianis este că stă prea mult pe teren'. Aşa a spus Gerrard, nu?

Sperăm să revină cât mai repede şi să primească timp pentru a se întoarce la forma în care era. Arăta bine, puternic, era pe vârf, dar asta e, face parte din joc şi important este că e încrezător. Are oameni lângă el, îl iubesc, ţin la el şi fiecare încearcă să facă lucrurile aşa cum trebuie pentru a-şi reveni", a declarat Gică Hagi, la o conferinţă de presă.

  • Hagi Jr. a suferit o ruptură la ligamentele încrucişate ale genunchiului.
  • 4 goluri şi 4 assist-uri a oferit Hagi în actualul sezon pentru Rangers.

Afla mai multe despre: gica hagi ianis hagiianis hagi rangers 

viewscnt
Articole similare